Annonce:
Annonce:

Ramt lige på kornet: Dansk verdensmester har scoret svensk skønhed

Astralis' store stjerne Nicolai 'dev1ce' Reedtz har stor succes udenfor banen. Lørdag skuffede Astralis dog sportsligt ved Blast Pro Series i Royal Arena efter svingende præstationer

Astralis missede finalen ved Blast Pro Series. Foto: Jonas Olufson
Astralis missede finalen ved Blast Pro Series. Foto: Jonas Olufson
Annonce:
Følg E-sport

KØBENHAVN (Ekstra Bladet): Verdens bedste Counter Strike-hold er dansk og hedder Astralis, De kæmper i disse dage med fem andre hold om den helt store triumf i Royal Arena, København, ved Blast Pro Series. Det gik dog langt fra godt lørdag, da de missede finalepladsen.

Nicolai 'dev1ce' Reedtz. Foto: Jonas Olufson
Nicolai 'dev1ce' Reedtz. Foto: Jonas Olufson
 

Selvom det ikke gik helt efter planen for Astralis og den helt store stjerne på Astralis-holdet Nicolai 'dev1ce' Reedtz, så er situationen en helt anden udenfor banen for 'dev1ce'.

Han har nemlig en svensk godte som kæreste. Hun hedder Emilia Hult og er til dagligt CS:GO-streamer og YouTuber. De kan se hende på nedenstående Instagram-billeder.

Danmarks største CS:GO stjerne "dev1ce" har også forkælet sin svenske skønhed. I sidste måned gav han Emilia Hult en bil -  en Range Rover Evoque til en værdi af godt 500.000 kroner.

Annonce:

Den gav han faktisk efter et tabt væddemål med hende. Han lovede hende en bil, hvis Astralis vandt en Major-turnering, og Hult fik sit kørekort.

- Man kan sige, vi har haft et godt år. Så må man også kompensere for den tid, jeg ikke har med hende. Så må jeg give noget andet, og i den her omgang blev det en bil. Når jeg så bliver ældre og mere fattig, så må jeg give hende min tid, siger han til TV2 SPORT.

Pres på Astralis
Sidste år ved Blast Pro Series måtte Astralis undvære Nicolai "dev1ce" Reedtz, da han ikke deltog på grund af sygdom.

I dette års udgave er han dog med, men det var ikke nok til at sikre den store triumf.

Astralis har vundet over FaZe og MIBR, mens det er blevet til nederlag mod Ninjas in Pyjamas og NaVi. I sidste gruppekamp venter Cloud9 om en plads i BLAST Stand-off.

Astralis' hold består af: Peter 'Dupreeh' Rasmussen, Andreas 'Xyp9x' Højsleth, Lukas 'Gla1ve' Rossander, Nicolai 'Dev1ce' Reedtz og Emil 'Magisk' Reif.

Danskere glippede kæmpe-gevinst - tabte nerveflænsende finale

Fakta: BLAST Pro Series i Royal Arena

250.000 dollars er på spil ved BLAST Pro Series. Vinderne af turneringen løber med halvdelen: 125.000 dollars (næsten 800.000 kroner). Resten af pengene vil blive fordelt til de resterende hold på baggrund af deres placeringer.

3. pladsen får desuden lov til at udfordre ét af de resterende hold til en BLAST Stand-off showkamp, hvor 20.000 dollars er på højkant (cirka 125.000 kroner).

Alle seks hold skal møde hinanden i det indledende gruppespil. Formatet er ’bedst ud af én kamp’. Dernæst skal første- og andenpladsen duellere i den store finale lørdag aften.

Dørene bliver åbnet op for offentligheden lørdag, hvor de resterende tre gruppekampe finder sted.

Det danske hold Astralis (nummer et på verdensranglisten) deltager bl.a. i turneringen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: