Skydeglad stjerne: Sådan fejrede Neymar sejren over Mexico

Den brasilianske verdensstjerne elsker Counter-Strike, hvilket kom til udtryk både under og efter 2-0 sejren over Mexico mandag

Følg E-sport

Man kan elske eller hade ham, men den brasilianske fodboldstjerne Neymar er en ener og spiller sit eget spil både på og udenfor fodboldbanen – bogstaveligt talt.

For efter 2-0 sejren over Mexico mandag, hvor Neymar scorede et monumentalt mål og havde næstsidste fod på Roberto Firminos kasse, valgte PSG-stjernen at fejre sejren og avancementet til kvartfinalerne med et slag Counter-Strike sammen med holdkammeraterne fra Selecäo.

Med teksten 'Når der er noget at fejre, er det klart, at vi spiller' uploadede stjernen nemlig et billede til sin Instagram-profil, der viste, at han og stjerner som Willian, Casemiro, Jesus og Coutinho markerede sejren ved at spille skydespillet.

 

Desværre er billedet taget i starten af en Counter Strike-match, så det er ikke til at se hvem af de brasilianske fodboldspillere, der er bedst med en computermus i hånden. Men er deres målscoring på grønsværen en indikator, må Neymar næsten også være den skarpeste ved tastaturet.

Den brasilianske stjerne har tidligere bekendt sin forkærlighed for skydespillet, som er ekstremt populært i hans hjemland.

Fodbolden er ganske vist sporten over dem alle i Brasilien, men Counter-Strike Global Offensive har også en enorm fanskare i det solbeskinnede land, og selvom man er klodens dyreste fodboldspiller og lever en ekstravagant livsstil, kan man også brænde for esport.

Neymar med flashbang-fejring
Det har Neymar aldrig lagt skjul på. Tværtimod har den giftige angriber flere gange i sin karriere fejret sine mål ved at imitere situationer fra Counter-Strikens virtuelle verden – senest efter sin scoring mandag mod Mexico.

Efter scoringen til 1-0 stimlede flere af de brasilianske spillere nemlig sammen om Neymar, hvorefter han lod som om, han kastede en såkaldt flashbang-granat. I Counter-Strike blænder granaten modstanderen, og som du kan se herunder, spillede flere af brasilianerne med på fejringen.

Tidligere har Neymar også fejret et mål ved at hive hjørneflaget op for at sigte med den på samme måde, som man sigter med en sniperriffel i Counter-Strike.

Skulle Brasilien vinde over Belgien i fredagens kvartfinale på et mål af Neymar, er der altså gode chancer for, at vi får flere Counter-Strike-jubelscener at se til VM-slutrunden.

Tyskland står for skud: Danske tophold går efter guldet

150 millioner er på højkant: Tre danskere kan blive mangemillionærer

Smadrer konkurrenter på stribe: Men bløder på bundlinjen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT