Annonce:
Annonce:

VM-stjerner fordriver tiden med Fortnite

De engelske landsholdspillere nøjes ikke med at konkurrere på fodboldbanen, men bruger en stor del af tiden til VM på at spille det ultrapopulære skydespil Fortnite

Få analyse og reaktioner fra England-eksperter og en englænder efter Englands dramatiske sejr mod Tunesien her. Producer: Martin Lorentsen
Annonce:
Følg E-sport

Harry Kane scorede mandag to mål mod Tunesien og blev den helt store VM-helt for The Three Lions, men det er bestemt ikke kun på fodboldbanen i Rusland, at den farlige angriber har trænet sine skydefærdigheder.

For nok er det engelske landshold draget til slutrunden for at konkurrere om metallet, men når Harry Kane og holdkammeraterne ikke træner, fordriver fodboldspillerne tiden ved at spille det ultrapopulære skydespil Fortnite.

Forleden kunne Tottenham-forsvareren Kieran Trippier således afsløre, at hele ni spillere fra den engelske landsholdstrup er helt og aldeles bidt af Battle Royale-skydespillet, hvor 100 gamere kæmper til sidste blodsdråbe om at være den sidste overlevende på en øde ø.

Suveræne danskere banker modstander i million-turnering

Annonce:

- Vi har så mange forskellige ting at lave i træningslejren, at vi praktisk talt ikke kan kede os. Vi har basketball, pool, bordtennis, og så er der Fortnite, som alle er helt vilde med, så det bruger vi meget tid på, sagde Kieran Trippier til pressekonferencen forud for Englands åbningskamp mod Tunesien mandag.

Det svar fik en kvindelig journalist til at spørge, hvilken fritidsaktivitet landsholdsspillerne brugte mest tid på, hvortil Trippier grinende måtte erkende, at det uden tvivl er Fortnite.

- Det er Fortnite, vi bruger mest tid på. Der er hele ni spillere i truppen, som plejer at game det, så det har vi meget konkurrence om at spille sammen.

Gamer-babe fik sin drømmefyr med til galla

Fodboldspillere med samme tidsfordriv som os andre
Det er så sandt, som det er sagt. Ifølge engelske Daily Mail har Englands kaptajn, Harry Kane – med brugernavnet hkane93 – spillet 110 Fortnite-kampe, siden den engelske VM-trup landede i Rusland sidste tirsdag.

Men som Kieran Trippier selv lagde op til, er den engelske frontangriber bestemt ikke den eneste, der har siddet limet fast til skærmen, når fodbolden ikke rullede. Dele Alli – med brugeren Delstroyer14 – havde efter kun to dage ved VM-slutrunden spillet 43 kampe.

Annonce:

Sammenlagt har Tottenhams unge stjerne nået at spille 82 dyste til døden i Fortnite hidtil under VM, men Kieran Trippier -  under brugernavnet Kierantrip2 – har gennemført 55 runder i skydespillet.

Det er immervæk en del, især taget i betragtning af at en gennemsnitlig runde i Fornite tager mellem fem og tyve minutter at spille til ende, medmindre man bliver elimineret af en af sine mange modstandere hurtigt.

Afsløringen af de engelske stjerners Fortnite-fritidsaktiviteter har selvfølgelig også fået den engelske tabloidpresse til at skrive historier om, at computerspillet fjerner spillernes fokus fra slutrunden og VM-trofæet.

Storbarmet streamer fik problemer for sine feriebilleder

Desværre, fristes man til at sige, for selvom de engelske spillere er velbetalte superstjerner, er de trods alt også bare mennesker – og som så mange andre er det også blevet grebet af Fortnite-bølgen, der i øjeblikket går sin sejrsgang verden over.

Annonce:

Sidste uge kunne Epic Games afsløre, at hele 125 millioner mennesker i dag ejer Fortnite på en spilplatform, så på mange måder virker de engelske stjerner næsten endnu mere tilgængelige og nede på jorden, når de har samme fritidsaktiviteter som alle os andre.

Og mon ikke, den engelske befolkning er ligeglade, med, at deres spillere bruger aftenerne på at neutralisere virtuelle fjender, så længe Three Lions fortsætter med at skyde bolden i mål og ikke bliver elimineret fra virkelighedens konkurrence – VM?

Herunder kan du se Dele Alli fra Tottenham spille Fortnite sammen med tre af sine kammerater før VM-slutrunden begyndte.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: