Får én på lampen: Her bliver tanden sparket ud af munden

I FA Cup-kampen mellem West Ham og Shrewsbury i tredje runde fik 21-årige Josh Cullen én på sinkadusen, så han ligefrem blødte fra munden og tabte en tand. SE DET DRAMATISKE KLIP HERUNDER

Av for pokker! I 0-0-kampen i FA Cuppens tredje runde mellem West Ham og Shrewsbury fik 21-årige Josh Cullen én på lampen!

I sådan en grad, at den irske U21-landsholdsspiller sandsynligvis måtte en tur forbi tandlægen på vej hjem til London fra Shrewsbury.

Den talentfulde West Ham-spiller mistede nemlig en af sine tænder i en temmelig voldsom og dramatisk situation i kampens hede.

Hjemmeholdets Abu Ogogo kom uheldigvis til at sparke Josh Cullen så hårdt i kæften, at der altså blev gjort plads til en ny guldtand i tandrækken.

Så ja … Av for satan!

SE DEN VOLDSOMME VIDEO ØVERST I KLIPPET.

Det forhindrede dog ikke West Ham-spilleren i at kæmpe videre på grønsværen.

For efter The Hammers’ fysioterapeut forsigtigt havde samlet tænderne op fra græsset, insisterede den 21-årige spiller nemlig på at fortsætte kampen. Og manager David Moyes gav dermed grønt lys.

Josh Cullen er vendt tilbage til London-klubben efter at have tilbragt den første del af sæsonen hos Bolton Wanderers i den engelske Championship.

West Hams Josh Cullen var i store smerter, da han fik sparket en tand ud af munden i FA Cup-kampen mod Shrewsbury på New Meadow stadion søndag. Foto: All Over Press
West Hams Josh Cullen var i store smerter, da han fik sparket en tand ud af munden i FA Cup-kampen mod Shrewsbury på New Meadow stadion søndag. Foto: All Over Press
 

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

 

Rystede fodboldverden: Tilstår bombeangreb mod Dortmund

Kritiserer Brøndby og ny sponsor: Pengene lugter

Kæmpe-krise i Real Madrid: - Vi er sunket i et sort hul

Zlatan raser mod svensk presse: Det handler om racisme

Dansker scorer fra spids vinkel i tæt topkamp

Slår ærkerival ud i playoff: NFL-ikon med langt touchdown