Feddersen beklager dybt

OL-helten Victor Feddersen erkender, at han har påført erhvervsdrivende store tab. - Jeg kan ikke trylle millioner frem og betale deres regninger, siger han

Victor Feddersen dyrker selv ekstremsport, men han er færdig med at lege arrangør efter det fejlslagne Reborn Raw-projekt. (Foto: Linda Johansen).
Victor Feddersen dyrker selv ekstremsport, men han er færdig med at lege arrangør efter det fejlslagne Reborn Raw-projekt. (Foto: Linda Johansen).

Tirsdag modtog omkring 50 kreditorer et brev fra OL-guldvinder Victor Feddersen, hvori han slog fast, at de aldrig får en krone at se af de hundredtusinder, de har postet i hans konkursramte firma, Reborn Raw.

Hvor mange penge, der er tale om, vil han ikke oplyse, men han er selv den, der har tabt allermest, siger han. Han optog i oktober sidste år et lån på 350.000 kroner i sit hus og skød dem angiveligt ind i firmaet.

- Pengene er tabt. Der kører en sag, og der er andre på vej, så jeg kan ikke sige meget, siger Victor Feddersen.

Samfund OL-guldvinder starter ekstremt forhindringsløb Victor Feddersen i gladere dage, da han var direktør på Charlottenlund Travbane. Han blev fyret efter få måneder i direktørstolen. (Foto: Lasse Jespersen). Sport og Spil OL-helt konkurs: Nu står den igen på dåsenudler og makrelmadder

- Jeg kan kun sige, at jeg er pisseked af det. Det er det værste, jeg nogensinde har oplevet og været med i. Og jeg har selv tabt rigtigt mange penge. Der er mange, der har tabt penge, og jeg er den, der har tabt flest.

- Det betyder ikke, at kreditorerne skal have ondt af mig, men det er bare sådan, det forholder sig, siger Victor Feddersen.

Han anslår, at der er 50 kreditorer, som aldrig får deres tilgodehavender. Flere af dem føler sig decideret snydt og bedraget, idet de er overbeviste om, at Feddersen aldrig har haft til hensigt at betale dem. Han bestilte serviceydelser og varer velvidende, at han ikke havde penge at betale med, lyder det.

- Jeg kan sagtens følge dem,  men jeg kan ikke bekræfte, at det, de antager, er rigtigt. Jeg kan kun sige, at jeg også er et af ofrene i denne sag, siger Victor Feddersen.

Travsportens ikon Steen Juul sammen med den nu tidligere direktør for Charlottenlund Travbane, Victor Feddersen. (Foto: Lasse Jespersen) Trav Fyret guldroer: Det er sørgeligt Sport OL-helt konkurs: Tørrer regning af på kreditorer

0 kommentarer
Vis kommentarer