AaB forlænger med kvartet inden testkamp

Superligaklubben AaB har forlænget aftalerne med fire spillere inden fredagens testkamp mod FC Midtjylland

Jores Okore og de øvrige AaB-spillere har trænet i de seneste uger, og fredag skal holdet spille en testkamp mod FC Midtjylland, inden Superligaen genstartes om en uge. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Jores Okore og de øvrige AaB-spillere har trænet i de seneste uger, og fredag skal holdet spille en testkamp mod FC Midtjylland, inden Superligaen genstartes om en uge. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Fire spillere stod til at have kontraktudløb med AaB med udgangen af juni, men kvartetten har torsdag fået forlænget deres kontrakter frem til 31. juli.

Det gælder for AaB-spillerne Jores Okore, Patrick Kristensen, Søren Tengstedt og Aramis Kouzine.

Det betyder, at spillerne nu kan være en del af AaB i resten af denne superligasæson, der har været sat på pause på grund af coronakrisen.

Kampene i Superligaen genoptages i næste uge, efter at sæsonen har været på pause i næsten tre måneder.

Spillerforeningen og Divisionsforeningen blev for en uge siden enige om en aftale, som gør det muligt, at spillere og klubber kan bevare de nuværende trupper.

Alle spillere med kontraktudløb 30. juni skal således tilbydes en måneds forlængelse. Spillerne kan vælge at takke nej til tilbuddet.

AaB-sportschef Inge André Olsen er lettet over løsningen, da sæsonen på grund af coronaforsinkelsen kommer til at gå ind i juli.

- Vi havde et håb og en formodning om, at der var en aftale på vej mellem parterne, og herefter har det heldigvis været en formalitet at få de fire forlængelser på plads, så vi kan gøre sæsonen færdig med den eksisterende trup.

- Hvad planerne efterfølgende er med de fire spillere, er vi i dialog med dem om, siger Inge André Olsen til klubbens hjemmeside.

AaB skal møde Esbjerg på udebane i Superligaen 31. maj. Inden da skal AaB spille testkamp hjemme mod FC Midtjylland fredag klokken 13 samt en testkamp ude mod OB på tirsdag.

AaB's nordjyske kolleger fra Vendsyssel FF kan torsdag også meddele, at en del af spillertruppen forlænger kontrakten med en måned. Hele ni spillere har således sat signatur på en kortvarig forlængelse med klubben fra 1. division.