Afsløring: Dansk sponsor skulle betale Liverpools stjerneindkøb

Den engelske storklub Liverpool havde gang i nogle drastiske tiltag tilbage i 2007 - både på spiller- og trænerfronten, hvor Fernando Torres endte i klubben

Her fortæller tidligere international marketingschef for Carlsberg Keld Strudahl om Liverpools kreative måde at forsøge at få fat på Torres

I 2007 kom Fernando Torres til Liverpool og havde nogle af sine bedste år i sin karriere, men forløbet op til var alt andet end normalt.

De daværende ejere George Gillett og Tom Hicks var ganske kreative med, hvordan den store transfer skulle betales, og de amerikasnke rigmænd vendte sig på et tidspunkt mod Carlsberg for at få hjælp.

Se også: El Niño får nitallet i Liverpool

Det fortæller tidligere international marketingschef for Carlsberg Keld Strudahl her mange år efter.

- De mente, at vi skulle være med til at finansiere Fernando Torres-købet. Det blev selvfølgelig ikke til noget, men af nysgerrighed tog vi selvfølgelig snakken.

- Vi havde blandt andet nogle ret spændende møder med Torres agent, fortæller danskeren, der ikke har hørt noget lignende hos andre storklubber.

Se mere i klippet øverst på siden

Se også: Transfervinduet er lukket: Det lærte vi

I samme ombæring var ejerne faktisk ved at indsætte Jürgen Klinsmann som træner i stedet for Rafael Benitez, som stod i spidsen for Liverpool på det tidspunkt.

Hicks og Gillet skiltes med Liverpool i 2010, og i dag ejes de af amerikanske Fenway Sports Group.


Her bliver Torres præsenteret i sin nuværende klub Atletico Madrid

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere