Cheftræner: Den danske fodboldmodel er hovedløs

FODBOLD MED ATTITUDE: Engelske cup-turneringer er helt specielle og samler nationen. Den danske model bliver derimod kaldt hovedløs og vanvittig. SE TV-KLIP

SE FODBOLD MED ATTITUDE I KLIPPET HEROVER
______________________________________________

Danmark kunne lære en hel del af den måde, som England arrangerer deres fodboldturneringer på. I denne uges udgave af 'Fodbold med attitude' sammenligner vi den danske og engelske fodboldmodel, og systemet herhjemme kaldes både vanvittigt og hovedløst.

- Der er overraskelser hvert år. Der er altid en pokaldræber - i modsætning til i Danmark, hvor vi spiller os stille og roligt ind til, at der er fire dødssyge superligahold, der møder hinanden, siger Reinholdt Schultz, kommunikationsdirektør i Mannov.

Udover Schultz er Bo Henriksen, cheftræner i Brønshøj og Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen også i studiet. De er alle enige om, at systemet er dårligt.

Se også:

Ove Pedersen har ikke lyst til at være landstræner - og slet ikke i Danmark. (Foto: Screendump fra tv-indslag) VM 2014 - 12. feb. 2013 - kl. 17:05 Træner revser DBU: Forstår godt, at Wieghorst vil væk

Laudrup stillede bevidst med unge
- Det er fuldstændig hovedløst, at superligaklubberne er seeded helt indtil fjerde runde, det er jo fuldstændig vanvittigt, siger Bo Henriksen.

I udsendelsen ser vi også på, om det var en klog beslutning, at Michael Laudrup stillede med et ungt hold, da Swansea i weekenden mødte Liverpool, som knuste Laudrups mandskab med hele 5-0.

Læs også:

Brøndby - 19. feb. 2013 - kl. 14:35 Surt Brøndby-show: DBU afviser tilskuer-anke

Laudrup havde i Bo Henriksens optik stillet med et forkert hold, og det vidste Laudrup udmærket godt. Vi ser på bevæggrundene for den beslutning.

Arsenal er presset
Sidst i udsendelsen diskuterer vi de udfordringer, som Arsenal står over for, når de skal forsøge at erobre Capital One Cup-trofæet, efter de forleden tabte til Blackburn fra den næstbedste række.

Allan Olsen mener, at holdet er presset, og ingen af de tre gæster i studiet har den store tiltro til en Arsenal sejr mod Bayern München.

Champions League er sidste mulighed for Arsene Wenger, hvis han ikke skal registrere otte sæsoner uden et større trofæ i Arsenal.

Gå ind på FODBOLD MED ATTITUDE's facebook-profil og tryk 'synes godt om'. Her vil vi fremover opdatere med afstemninger, fraklip, sjove links og billeder

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere