Prostituerede: Nigeriansk triumf udløser gratis sex i en uge

Nigerianske prostituerede lover gratis sex i en uge, hvis fodboldlandsholdet vinder de afrikanske mesterskaber

High five for gratis sex. Nigerias landsholdshelte kan sikre en uges gratis sex for alle hos landets prostituerede med en triumf i Africa Cup of Nations (Foto: AP)
High five for gratis sex. Nigerias landsholdshelte kan sikre en uges gratis sex for alle hos landets prostituerede med en triumf i Africa Cup of Nations (Foto: AP)
Følg Fodbold

Det har bragt stor glæde blandt fodboldfans og befolkningen generelt i det fodboldglade Nigeria, at det er lykkedes landsholdsheltene at slå storfavoritterne fra Elfenbenskysten ud af de afrikanske mesterskaber.

Nu står The Super Eagles, som det grønklædte landshold kaldes, klar til semifinalerne mod upåagtede Mali. En samlet sejr er pludselig ikke utænkelig, og hvis det sker, lover landets prostituerede gratis sex i en hel uge.

Læs også:

Drogba og co færdig i Africa Cup

Det stod der i en presemeddelese, som lederen fra foreningen af prostituerede ANP (Association of Nigerian Prostitutes), Jessica Elvis, sendte ud allerede inden kvartfinalebraget mod Drogba og co, som Nigeria vandt 2-1.

- Vi vil gerne lykønske landsholdet, for at have kvalificeret sig til næste runde af turneringen. For at vise vores støtte lover vi en uges gratis sex, hvis The Super Eagles (Superørnene - red.) vinder mesterskabet, lød det i den opsigtsvækkebnde meddelelse.

Læs også:

Ghana i afrikansk semifinale

Efter sejren over Elfenbenskysten bekræftede Jessica Elvis over for den nigerianske netavis Daily Post, at hun og hendes medlemmer står fast ved deres løfte om 7 dages sex uden afregning. Og at deres pirrende tiltag i øvrigt havde spillet ind i triumfen mod det stjernespækkede ivorianske mandskab.

- Vores løfte om gratis sex bidrog stort til sejren, og jeg vil gerne takke vores medlemmer for deres beslutning, sagde Elvis.

Formanden for de prostituerede afslørede også, at flere medlemmer af ANP nu ville tage turen til Sydafrika for at "støtte" Superørnene. Her kan de være med til at spille holdet i finalen, når de på onsdag tørner sammen med Mali i Durban. I den anden semifinale - også på onsdag - møder Burkina Faso favoritterne fra Ghana.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.