Kaká: Tag nu Beckham med, Capello

David Beckham skal med til VM næste år, prædiker den tidligere holdkammerat Kaká fra Madrid

David Beckham og Kaká var med til at spille AC Milan tilbage i Champions League i foråret. (Foto: AP)
David Beckham og Kaká var med til at spille AC Milan tilbage i Champions League i foråret. (Foto: AP)

Én af verdens absolut bedste fodboldspillere går nu i brechen for, at David Beckham kan komme med til verdensmesterskaberne i Sydafrika næste sommer.

Således er brasilianske Kaká nu ude og opfordre Englands landstræner, Fabio Capello, til at tage 'Becks' med til Afrika - til trods for, at stjernen langt fra er blandt de vigtigste for England.

- David Beckham er én af de mest intelligente spillere, jeg nogensinde har spillet sammen med. Skiftet tilbage til Milan er vigtigt for ham - men også for Milan, siger Kaká.

- Via kampe i Serie A og Europa, David vil være i den rette form næste sommer, hvilket med sikkerhed vil hjælpe England ved VM.

I liga med Maradona og Pelé
- Derfor mener jeg, at Capello skal inkludere ham i VM-truppen. Ingen anden har samme form for erfaring og kvalitet som Beckham, siger Kaká.

De to stjerner nåede en halv sæson sammen i AC Milan tidligere på året, inden brasilianeren skiftede til Real Madrid - Beckhams nu forhenværende klub.

David Beckham vil med udtagelsen til VM i Sydafrika have mulighed for at deltage i sin fjerde VM-slutrunde, hvilket er absolut fåtal med Diego Maradona, Lothar Matthäus og Pelé i spidsen har prøvet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere