Peter Schmeichel bliver tv-vært

Peter Schmeichel bliver ny fodboldvært på TV2

Peter Schmeichel som tv-vært i Viasat-dagene (Polfoto)
Peter Schmeichel som tv-vært i Viasat-dagene (Polfoto)

Den tidligere danske landsholdsmålmand er snart tilbage på dansk tv. Det afslører målmanden med de store hænder selv på sin Twitter-konto:

- Tillykke til TV2 med de 25 år idag, og jeg kan med stolthed fortælle, at jeg har lavet aftale om at blive stationens fremtidige fodboldvært, skriver han.

Nu skal han altså fungere som ny fodboldvært på kanalen, der i disse dage fejrer deres 25 års jubilæum.

Landskampsrekordindehaveren har første arbejdsdag fredag den 11. oktober, når Danmark tager i mod Italien i Parken i den vigtige VM-kvalifikationskamp.

- Peter Schmeichel er et af de største ikoner i dansk fodbold gennem tiden. Hvem vil ikke gerne have ham på holdet? Han har tidligere vist, at han også har flair for rollen som tv-vært, så det var oplagt at tænke Peter Schmeichel med på holdet, når der er fodbold på TV 2 – ikke mindst i forbindelse med VM-slutrunden i Brasilien, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, i en pressemeddelelse.

Peter Schmeichel har tidligere fungeret som tv-vært på Viasats Champions League-aftener, så rollen er ikke ny for ham. Senest har Schmeichel været ekspertkommentator på engelske tv, ligesom han også har udtrykt kraftigt ønske om at være toptræner.

- Det er halvandet år siden, jeg sidst har arbejdet i dansk tv, og selv om jeg har lavet tv andre steder, ser jeg frem til at være tilbage i de danske stuer. Jeg glæder mig rigtigt meget til at arbejde sammen med alle de dygtige mennesker på TV 2, siger Peter Schmeichel i pressemeddelelsen.

- Jeg kan ikke drømme om et bedre sted at starte end med den meget vigtige kamp mod Italien, og det bliver rigtigt fedt at arbejde med alle de spændende opgaver, der ligger fremover i forbindelse med det danske landshold og VM i Brasilien til næste sommer, siger den tidligere målmand.

0 kommentarer
Vis kommentarer