Daniel Jensen nærmer sig afklaring

Daniel Jensen-lejren arbejder på en forlængelse med SønderjyskE. Agenten Niclas Jensen forventer en snarlig afklaring. 

34 årige Daniel Jensen kan måske se frem til at få forlænget sin kontrakt i det sønderjyske (Foto: Thomas Sjørup)
34 årige Daniel Jensen kan måske se frem til at få forlænget sin kontrakt i det sønderjyske (Foto: Thomas Sjørup)

Den tidligere landsholdsspiller Daniel Jensen har kontraktudløb i SønderjyskE den 31. december, men midtbanemanden kan muligvis fortsætte karrieren hos Superligaens bundprop. 

Spillerens agent og bror Niclas Jensen oplyser således, at parterne nærmer sig hinanden. 

- Vi nærmer os en afklaring, men mere konkret kan jeg ikke sige det lige nu. Det har været fremme, at begge parter er interesseret i at fortsætte det gode samarbejde, så det er logisk, at det er det, vi lige nu ser om kan lade sig gøre, siger Niclas Jensen til tipsbladet.dk. 

Daniel Jensen er også åben for andre klubber, men SønderjyskE er den mest konkrete mulighed i øjeblikket. 

- Der er ikke noget, der er prioriteret over andet. Alt hvad der måtte dukke op af muligheder er prioriteret lige højt, men det er logisk, at SønderjyskE ligger lige for, fortæller Niclas Jensen, der har fået henvendelser om Daniel Jensen fra andre klubber. 

- Det har mest været af informativ karakter i forhold til, hvor vi står og 'hvad nu hvis'. Det er ikke noget, der står foran en afgørelse om det her, siger han. 

Niclas Jensen forventer, at der er en afklaring på Daniel Jensens fremtid inden længe. 

- Det er svært at sige hvornår, men som spiller vil man gerne have det klaret hurtigst muligt. Det sigter vi efter, men om det bliver før jul, mellem jul og nytår eller kort inde i det nye år, må vi kigge på. Som udgangspunkt skal vi ikke langt ind i januar, siger han. 

Agenten oplyser desuden, at der ikke er truffet nogen aftale om, hvorvidt Daniel Jensen kan træne med SønderjyskE, hvis kontrakten endnu ikke er forlænget, når Superligaholdet indleder træningen den 6. januar.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer