Annonce:
Annonce:

Svensk topklub bejler til Bille

IFK Göteborg har endnu ikke sendt af sted et bud til Rosenborg, der stadig gerne vil sælge den kontroversielle angriber

Nicki Bille, der her ses i landskampdebuten mod Polen i august, rygtes stadig på vej væk fra Rosenborg. (Foto: Lars Poulsen).
Nicki Bille, der her ses i landskampdebuten mod Polen i august, rygtes stadig på vej væk fra Rosenborg. (Foto: Lars Poulsen).
Annonce:
Følg Fodbold

De norske vicemestre fra Rosenborg er under stærkt økonomisk pres. Spillerne og de øvrige ansatte skal ned i løn. Samtidig skal klubben sælge spillere for at få forretningen til at løbe fornuftigt rundt.

I december kom det frem, at Rosenborg vil af med den kontroversielle danske landsholdsspiller Nicki Bille Nielsen. Den situation har ikke ændret sig her med indgangen til det nye år, men Rosenborg har endnu ikke fået et konkret bud på angriberen.

Remee inviterede ærkerivaler til Schweiz

Ifølge Ekstra Bladets kilder har den svenske topklub IFK Göteborg, der endte som treer i Allsvenskan sidste sæson, vist interesse for angriberen, men det er endnu ikke endt med et bud til den økonomisk trængte norske topklub. Nicki Bille, Mike Jensen, Tobias Mikkelsen og de øvrige Rosenborg-spillere skal have reduceret deres nuværende bonus-ordning, så de norske sølvvindere kan spare lønkroner. De øvrige ansatte i klubben har accepteret en lønnedgang på 5 % oven på et regnskabsår, der ventes at vise 11-13 mio. kr. i underskud.

- Det er ikke sikkert, at det er så let at sælge Nicki Bille. Det kræver jo, at der kommer et bud på ham. Og det er endnu ikke kommet, ifølge vores oplysninger, siger Ole Sagbakken, der har fulgt Rosenborg tæt de seneste otte år for Adresseavisen.

Nicki Bille har stadig tre år tilbage af kontrakten med Rosenborg.Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: