Neymar: - Vi er alle aber!

Barcelona-stjernen kommenterer Daniel Alves-episoden med et skævt smil - og en banan

Neymar bakker op om landsmanden Daniel Alves. (Foto: AP)
Neymar bakker op om landsmanden Daniel Alves. (Foto: AP)

Neymar kan mange tricks på en fodboldbane, og den brasilianske superstjerne demonstrerer nu også, at humoren bestemt også er til stede - selv om baggrunden er særdeles alvorlig.

Barcelona-spilleren har for længst spottet, at et af de skarpeste våben mod de talrige tåbelige racister rundt omkring på stadions netop er humor. Neymar har derfor postet et tweed, hvor han med et kækt smil sidder med en skrællet banan - mens sønnen på skødet krammer en bamse, der såmænd også er en glad banan.

Se også: TV: Barca-stjerne tager pis på racister

Billedet er naturligvis en hilsen til den tumpe i Villa Real, der kylede en banan efter Dani Alves ved et hjørnespark. Barcelona-back'en tog det køligt, skrællede overlegent frugten, slugte den i én mundfuld og kylede bolden ind over feltet i fjendeland.

'Vi er alle aber', lyder Neymars kølige indspark i debatten.

Se også: Ekspert: Revolution på vej i Barcelona

Hans tweet følger et tidligere, hvor han skrev: 'Vi er alle aber, vi er alle sammen ens. Det er på tide, vi siger fra. Tag et billede, mens du spiser en banan. Sig nej til racisme!'<br /><br /><p>Efter kampen sagde Dani Alves:</p><p>- Alt, hvad du kan gøre, er at grine af disse racistiske fjolser.</p><a id="_69f50386-d520-4f4c-8e7a-26eb81bde677" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/spanskfodbold/article4700606.ece">Vildt comeback af Barcelona på emotionel aften</a><br /><br /><p>Neymar er vist helt enig!</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer