Argentinsk FCK-emne: Utrolig smigrende

Argentinske Franco Mussis har været genstand for interesse fra FC København, og den 21-årige offensiv spiller er mere end glad for det link

Ifølge rygter, skulle FCK og Ståle Solbakken være ude efter argentinske Franco Mussis. (Foto: Claus Bonnerup)
Ifølge rygter, skulle FCK og Ståle Solbakken være ude efter argentinske Franco Mussis. (Foto: Claus Bonnerup)

FC København har i den seneste periode luret på muligheden for at tiltrække den 21-årige argentinske offensivspiller Franco Mussis, og selvom spilleren i den forgangne uge slog fast, at han ikke vil have noget imod at blive i Gimnasia La Plata, så ser det ud til, at der alligevel er noget, der trækker i sydamerikaneren.

- Jeg ved, at der er interesse, og det er utrolig smigrende. Jeg er stolt af, at en klub, der spiller Champions League, viser interesse for mig. Det kan jeg kun bruge positivt. Jeg kender ikke meget til FC København, men jeg har hørt fra flere, at det er en klub, som kun henter topspillere, siger Franco Mussis til BT.

Se også: FCK lurer på argentinsk offensivspiller

FC København skulle efter sigende tidligere have budt 12 millioner kroner for sydamerikaneren, men den argentinske klubledelse ønsker ikke at sælge, og noget tyder derfor på, at Mussis vil gå kontrakten ud, før han vender snuden mod Europa og eventuelt FC København.Se også: Holmstrøm gør grin med Brøndby

- I fodbold ved man aldrig, hvad der sker. Den ene dag siger klubben noget, og så den anden dag noget andet. Der kan komme et fantastisk tilbud. Mit fokus er lige nu på at blive seks måneder mere i Gimnasia La Plata, og så må vi se, hvad der sker efter det. Jeg kunne godt tænke mig at spille i Europa og udvikle mit spil, fortæller argentineren til BT.

Franco Mussis skulle ifølge BT også være genstand for russisk og ukrainsk interesse.

0 kommentarer
Vis kommentarer