TV: Rodgers til Mourinho: Skuffende at spille så defensivt

Brendan Rodgers mener ikke, at det kræver store trænerevner at sende sine spillere ned i eget straffesparkfelt

Liverpool-manager Brendan Rodgers har ikke den store forståelse for José Mourinhos tilgang til fodboldspillet.

Det lykkedes søndag for Mourinhos Chelsea-mandskab at vinde 2-0 over Premier Leagues tophold på Anfield med et ultradefensivt koncept.

- Det er den helt modsatte måde, vi arbejder på. Men hvis det giver resultater, så er det jo godt. José fik sit resultat i dag, og det er han helt sikkert glad for.

- Det er ikke svært at være træner på den måde. Det handler bare om at få alle 10 markspillere ind i dit straffesparkfelt, og så er det selvfølgelig meget sværere at bryde igennem. De forsvarede sig godt, siger Brendan Rodgers ifølge AFP.

Se også: Mourinho: Vi vinder ikke Premier League

Chelseas spillere forsøgte flere gange at trække tiden, hvilket irriterer Liverpool-manageren. Hans hold kunne have taget et afgørende skridt mod det engelske mesterskab med en sejr over gæsterne fra London.

- Det var skuffende. Jeg tror, at de fik en advarsel i det 92. minut for at trække tiden, men alle kunne se, at det var planen lige fra begyndelsen - at frustrere os.

- Klubber arbejder på forskellige måder. Vi er et hold, der forsøger at vinde kampene på sportslig vis. Vi forsøger at arbejde og skabe kampen. I dag var bare ikke vores dag.

- Uanset om tiden blev trukket, og at det var defensivt, så betyder det ikke noget. Vi tabte kampen og skal nu se frem mod den næste, siger Rodgers.

Se også: TV: Liverpools gulddrøm knust?

Manageren har også et par trøstende ord til holdets anfører Steven Gerrard, der satte Chelsea i gang ved målet til 1-0 umiddelbart før pausen. Gerrard gled og tabte bolden til gæsternes Demba Ba, der bragte Chelsea i front.

- Jeg sagde i pausen, at den her knægt har hjulpet klubben så mange gange.

- Det var meget uheldigt, at han tabte bolden på det tidspunkt lige før pausen. Men han gjorde alt, hvad han kunne i dag, siger Rodgers og tilføjer:

- Han skal ikke have skylden, for han har bragt os frem til vores position i tabellen. Han har været afgørende for os i hele sæsonen, og han var bare uheldig, at han gled. Det kunne være sket for alle.

Nederlaget til Chelsea kan vise sig at blive særdeles kostbart for Liverpool, der fortsat topper Premier League to point foran gæsterne fra London og tre point foran Manchester City.

Manchester City har lige nu de bedste kort på hånden, da holdet har en bedre målscore end Liverpool. Derudover har mestrene fra 2012 spillet en kamp færre end topholdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer