Bolddreng i gråd efter verbalt overfald

BK Frems Beran Camili mistede besindelsen med bolddreng og råbte ham ind i ansigtet, hvorefter drengen græd sig gennem resten af første halvleg mod BSV

En ellers god fodboldoplevelse blev lørdag skæmmet af en spillers verbale overfald på en bolddreng. (Foto: Thomas Rasmussen)
En ellers god fodboldoplevelse blev lørdag skæmmet af en spillers verbale overfald på en bolddreng. (Foto: Thomas Rasmussen)

En ellers god fodboldoplevelse blev lørdag skæmmet af en spillers verbale overfald på en bolddreng, som bagefter sad på sin skammel ved sidelinjen og græd sig igennem resten af første halvleg af opgøret mellem BSV og BK Frem i 2. division øst.

Lokalavisen.dk skriver, at BK Frems Beran Camili gik helt over stregen, da bolden midtvejs i første halvleg røg til indkast. I iver efter at få fat i bolden svinede Camili bolddrengen til i en sådan grad, at drengen brød i gråd. Siden kom et par BK Frem-spillere hen for at opmuntre knægten, mens dommer Casper Thorsøe Jr. lod episoden passere uden påtale.

Formand i BK Frem, Claus Mohrhagen, så kun episoden på afstand og var ikke mandag ført ajour i forhold til dens detaljer, siger han til Ekstra Bladet.

- Der var flere, der var henne og snakke med drengen både lige efter episoden og i halvlegen, men jeg har ikke hørt, hvad der helt nøjagtigt skete, siger Claus Mohrhagen.

Se også: Risikerer lang straf for at sparke bolddreng

- Så jeg har ikke bidt mærke i, at det skulle være et problem. Jeg ved ikke, om det er et problem, men jeg kan høre, at du gerne vil gøre det til et problem.

Det er vel et problem, at en af dine spillere får en bolddreng til at græde?

- Jeg kan ikke høre, hvad der blev sagt eller råbt, så det er svært at kommentere. Men det har tilsyneladende været for voldsomt, hvis drengen blev ked af det. Det skal jeg ikke kunne sige, siger Claus Mohrhagen.

- Det kan være, han er blevet forskrækket, og så er det jo naturligt, at hvis en dreng bliver ked af det, så skal han trøstes. Det er vel meget fair?

Og hvad mener du så om, at en af dine spillere har optrådt på en måde, der gjorde denne dreng ked af det?

- Under alle omstændigheder hører det sig ikke til, men når jeg ikke lige ved, hvad der er sagt, så er det svært at kommentere. Men det er ikke det, det handler om, når man spiller fodbold. Så skal man koncentrere sig om at spille fodbold og ikke alt muligt andet, siger Claus Mohrhagen.

Se også: Bolddreng mere populær end Swansea

Mohrhagen vil ved førstkommende lejlighed evaluere kampen med spillerne, og da vil episoden med bolddrengen også blive taget op, forsikrer han.

- Under alle omstændigheder skal man opføre sig ordentligt. Det gør vi meget ud af i vores klub, siger Claus Mohrhagen.

Fodboldens regler giver dommeren mulighed for at udvise en spiller for upassende tegn og sprogbrug, men dommer Casper Thorsøe Jr. skred ikke til handling, idet han ikke var opmærksom på episoden.

- Jeg har ikke set den omtalte situation. Mit fokus er rettet ind mod banen, siger Casper Thorsøe Jr.

- Jeg forventer ikke, at der sker noget uden for banen i forbindelse med et indkast, så det er ikke det, jeg har rettet mit fokus imod.

- Jeg får efter kampen at vide, at BSV ønsker at indberette episoden, så det skriver jeg en notits omkring i min kamprapport til DBU. Det er fuldstændig standard, siger Casper Thorsøe Jr. 

Det er turneringsafdelingen, der nu skal vurdere, om det er noget, man vil gå videre med.

0 kommentarer
Vis kommentarer