Barca gav Coutinho debut i pokal-optur

Barcelona afgjorde kvartfinale - og så turde de give Coutinho debut

Mens Real Madrid lider, så kører det for FC Barcelona.

Torsdag spillede Barcelona sig i semifinalen i Copa del Rey, da Espanyol i det andet kvartfinaleopgør blev besejret 2-0.

Dermed vandt Barcelona sammenlagt 2-1, og det skete i et opgør, hvor katalanerne først Philippe Coutinho debut... efter blaugrana havde bragt sig på semifinale-kurs.

Der var blot spillet otte minutter, da Luis Suaréz bragede Barcelona på 1-0, efter at angriberen liggende i luften headede bolden i mål efter en fornem aflevering fra Aleix Vidal.

Så var opgøret helt lige, og på Camp Nou trykkede Barcelona på i noget nær stærkeste opstilling - inklusiv Lionel Messi.

Argentinerne viste sin klasse efter 25 minutter, da han øgede til 2-0. Messi havde egentlig tabt bolden, men han generobrede den og fra kanten af straffesparksfeltet trykkede han af.

Bolden blev rettet af undervejs i Espanyols forsvar af Naldo og snød Pau Lopez i målet.

Messi var tæt på at øge til 3-0 i halvlegens sidste minut, da en bold blev løftet frem, men argentineren fik sendt bolden snert forbi mål.

På bænken sad Philippe Coutinho efter sit skifte fra Liverpool.

Brasilianeren havde trukket med en skade i de første uger i Barcelona, men efter 68 minutter blev Coutinho sendt på banen i stedet for Andrés Iniesta til stor jubel.

Coutinho faldt ikke nævneværdigt i øjnenen, men han fandt Luis Suaréz med en pasning, men Suaréz misbrugte muligheden, og det samme gjorde Ivan Rakitic på den efterfølgende chance et kvarter før tid.

Espanyol følte sig snydt for et straffespark med ti minutter igen, men dommerens fløjte var tavs.

Og så bookede Barca billet i semifinalen.

TV: Barcelona var bagud, men er klar til pokalsemifinale - se målene her

Kæmpe krise i Real: 'Zidane kan smutte selv'

Blandt de dyreste i verden: Så meget scorer FCK på 16-årig

Værste blamage siden OB: Real Madrid er bedrøveligt dårlige