Beckham om sønnernes valg: - Det er hjerteskærende

Sønnerne har ikke tænkt sig at gå i farens fodspor

Foto: All Over Press.
Foto: All Over Press.

David Beckham gæstede for nylig det britiske talkshow 'The Graham Norton Show', hvor han blev spurgt, om sønnerne Brooklyn, Cruz og Romeo ville gøre karriere inden for fodboldverdenen.

- Drengene spiller ikke mere, og det er 'hjerteskærende', fortæller han i talkshowet og bryder efterfølgende ud i latter.

- De har talent, men ingen af dem spiller mere, så det hele afhænger af Harper, uddyber han.

Datteren, syvårige Harper, spiller fodbold hver søndag, og når der er kamp, har David Beckham svært ved at finde ud af, hvordan han skal agere. Skal det være som tidligere professionel fodboldspiller eller som far?

- Jeg tog med hende til træning forleden, hvor hun løb rundt. Jeg vil ikke sige, at jeg er en aggressiv far på sidelinjen, men jeg er meget entusiastisk, siger han og fortsætter:

- Det er et mikset hold. Harper dribler med bolden, og så løber en dreng ind i hende. Jeg kiggede rundt på de andre forældre og tænkte: 'Hvordan reagerer jeg?'. Skal jeg være som en Unicef-ambassadør og sige, at det er okay, eller skal jeg være Harpers far, spørger han med et smil på læben.

Harper har desuden mellemnavnet 'Seven', som var det nummer, David Beckham spillede i for Manchester United.

Daniel Wass er parat til et sommerskifte til en større klub, der gerne må spille i Champions League. I snart tre sæsoner har han udviklet sig til en markant profil i Celta Vigo. Foto: All Over Press Sport og Spil Stjerne i Spanien: Jeg vil slutte i Brøndby

37 kommentarer
Vis kommentarer