Betis-træner fyret

Som den første spanske klub efter coronapausen har Real Betis fyret træneren og henter velkendt ansigt ind

Rubi nåede knapt en sæson i spidsen for Real Betis, inden han natten mellem lørdag og søndag blev fyret. Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters
Rubi nåede knapt en sæson i spidsen for Real Betis, inden han natten mellem lørdag og søndag blev fyret. Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters
Følg Fodbold

Ét point i tre kampe efter genstarten af den spanske liga var ikke tilfredsstillende for ledelsen i Real Betis.

Sevilla-klubben trykkede natten til søndag på fyringsknappen og sendte cheftræner Rubi ud i arbejdsløsheden som den første træner i rækken efter coronapausen.

- Real Betis vil gerne takke Joan Francesc Ferrer Sicilia 'Rubi' og hans stab for deres hårde arbejde og professionalisme, lyder den høflige afskedsfrase på Twitter fra klubben.

Rubi blev ansat forud for indeværende sæson, men to nederlag og en uafgjort kamp efter coronapausen var ikke godt nok for klubledelsen.

Resten af sæsonen vil Alexis Trujillo, som tidligere har ageret brandslukker på Betis-bænken i 2017, være holdets cheftræner.

Den 53-årige træner er en vellidt skikkelse i klubben, efter at han fra 1993 til 2000 spillede mere end 200 kampe for Betis.

Betis ligger aktuelt på 14.-pladsen i Primera Division med otte point ned til nedrykningsstregen med otte spillerunder tilbage.

Holdets næste kamp er 25. juni hjemme mod bundholdet Espanyol, hvor Trujillo altså vil guide holdet fra sidelinjen.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind