12 trænere har valgt: Han er efterårets profil

De 12 trænere i Superligaen har kåret efterårets profil

(Fotocollage: Lars Poulsen og René Schütze)
(Fotocollage: Lars Poulsen og René Schütze)

De 12 trænere i den bedste række har valgt AaB og Superligaens topscorer Lukas Spalvis til Efterårets Profil. På de efterfølgende pladser kom FC Københavns Thomas Delaney og OB'eren Rasmus Falk.

Med 14 mål i de første 17 Superliga-runder er Lukas Spalvis rækkens suveræne topscorer, og nu har hans bedrifter i målfelterne rundt om i landet kastet endnu en titel af sig. De 12 Superliga-trænere har kåret Lukas Spalvis til Efterårets Profil foran Thomas Delaney og Rasmus Falk.

- Det er jo rigtig god kritik og feedback at få fra Superligaens trænere på trods af, at jeg nok har gjort ondt på et par af dem. Jeg havde ikke forventet at vinde, siger Lukas Spalvis om hæderen.

- Når man har scoret de første par mål, bliver det lettere. Man får selvtillid, og ærlig talt: I de seneste kampe er jeg gået på banen uden at tvivle på, om jeg ville score. Jeg har været overbevist om, at hvis afslutningerne sad indenfor rammen, ville jeg score i kampen. Jeg har ikke følt mig i tvivl.

Sport Storvasken til sommer: Her er transferplanerne i Brøndby

Lukas Spalvis' træner i AaB Lars Søndergaard måtte ikke stemme på sin egen spiller, men topscoreren fik stemmer fra 10 ud af de 11 øvrige trænere. Kun Hobros Jonas Dal stemte ikke på ham.

- Lukas Spalvis er kommet fantastisk flot tilbage efter en svær skade. Det viser styrke, og at han har de kvaliteter, som en topangriber skal have. Han er fysisk stærk, en god opspilsstation og klinisk afslutter – 14 mål i 16 kampe taler sit tydelige sprog, siger FC Nordsjælland-træner Ólafur Kristjansson, der har givet Spalvis maksimumpoint.

Tipsbladet har kåret Efterårets Profil siden 1994.

Zlatan tjener næsten lige så meget om dagen, som en holdkammerat gør om året. Han har grund til at smile for nu - men helst ikke, når playoff-kampene er overstået. (Foto: Tariq Khan) Sport Så meget tjener alle landsholdsstjernerne

Se alle trænernes stemmer og læs et stort interview med Lukas Spalvis i Tipsbladet, der er på gaden fredag sammen med Ekstra Bladet. Du kan også købe digital adgang fra fredag på linket her.

 

25 kommentarer
Vis kommentarer