1. division er tilbage: Kun tre hold kan rykke op

Viborg gæster Lyngby i forårspremieren i Nordicbet Ligaen, hvor vinderen kan gå solo i toppen af tabellen

Torsdag aften går det atter løs i landets næstbedste fodboldrække, når Lyngby og Viborg skyder forårssæsonen i gang med et topopgør i 1. division.

Begge hold har lagt sig i spidsen af ligaen med 37 point og har et forspring på seks point ned til AGF og Vendsyssel. Det betyder, at et af holdene med en sejr kan tage et vigtigt skridt på vejen mod Alka Superligaen.

Peter Graulund, som er ekspertkommentator for TV3 Sport, mener, at kampen er en nøglekamp for begge parter, men forventer ikke at se nogen flot fodboldkamp.

- Det bliver en kamp, som begge hold er mere bange for at tabe end opsatte på at vinde. I premierekampe skal man lige finde sig til rette efter en lang pause fra at spille kampe om point, og det bliver ofte lidt nervøst i starten, siger han.

Se også: AGF-keeper: Forstår ikke Wieghorsts valg

Se også: Vendsyssel henter ny spiller med FCK-fortid

I Lyngby-lejren ønsker man ikke at spå om, hvem der løber med billetterne til Superligaen, men vælger i stedet at fokusere på sin målsætning, som er at få flere point i dette forår, end de 28 point man fik sidste forår.

Sportschefen i Viborg, Ole Nielsen, tror, at oprykningskampen kommer til at stå mellem tre hold.

- Det bliver Viborg, Lyngby og AGF, der skal kæmpe om oprykning. Jeg tror ikke på Vendsyssel, for jeg ser mere kvalitet i de tre andre hold, siger han.

Kampen spilles klokken 19 på Lyngby Stadion.

Jan Michaelsen og årets U/17-talent anno 2012, Andreas Christensen - et eksempel på en spiller, der tog tidligt til udlandet. Christensen var bare 15 år, da han skrev kontrakt med Chelsea. Foto: Jesper Mortensen/Polfoto Sport og Spil Fodboldtalenterne fra 90'erne: Flop og hits

TV: Se Lyngbys drømmehug fra efteråret herunder

10 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere