1. division får nyt sponsor-navn

Landets næstbedste række skal fremover hedde Bet25 Liga

Superliga-nedrykkerne fra FC Vestsjælland og Silkeborg kommer til at spille i Bet23 ligaen. (Foto: Thomas Emil Sørensen)
Superliga-nedrykkerne fra FC Vestsjælland og Silkeborg kommer til at spille i Bet23 ligaen. (Foto: Thomas Emil Sørensen)

Danmarks næstbedste fodboldrække skifter navn. Det danske sportsbetting selskab Bet25 har lavet en 2-årig aftale, der betyder, at klubber som Vejle, Lyngby og Silkeborg til næste sæson spiller i Bet25 Liga. Det oplyser Divisionsforeningen i en pressemeddelelse.

1. division Officielt: Lyngby henter svensk keeper i Heerenveen

- Vi er rigtig stolte over at kunne præsentere Bet25 som ny navnesponsor. Bet25 er et dansk bettingselskab med dybe rødder i dansk fodbold og i dansk sport i det hele taget. At vi nu igen får navnesponsor på Danmarks næstbedste fodboldrække siger noget om, hvordan kvaliteten af ligaen er steget de seneste år og er blevet mere attraktiv, hvilket også giver sig udtryk i endnu flere kampe på tv fremover, udtaler Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen.

Hos Bet25 er man godt tilfreds med aftalen.

En ung Uffe Bech bliver tiljublet af Anders Christiansen efter en scoring i Lyngby-trøjen. Bech er nu solgt til tyske Hannover 96, og det kaster et par millioner kr. i klubkassen i 1. divisionsklubben (Foto: Anthon Unger) Lyngby 1. divisionsklub scorer guld på Bech-salg

En ung Uffe Bech bliver tiljublet af Anders Christiansen efter en scoring i Lyngby-trøjen. Bech er nu solgt til tyske Hannover 96, og det kaster et par millioner kr. i klubkassen i 1. divisionsklubben (Foto: Anthon Unger) Lyngby 1. divisionsklub scorer guld på Bech-salg - Med Bet25 Liga bliver der sat endnu en tyk streg under, at vi er det sportsbetting firma, der er tættest linket op til dansk fodbold. Bet25.dk er det betting-site, der har klart flest odds ude på dansk fodbold, og via vore medie-platforme KanalSport.dk og Ligabold.dk følger vi dansk fodbold tættere end de fleste. Med vores tilstedeværelse i Bet25 Liga får vi endnu en platform til at fortælle fodbold-Danmark om, hvordan vi som det eneste sportsspille-selskab i Danmark sender penge direkte tilbage til de danske klubber, udtaler Bet25s direktør Holger Kristiansen.

L Lyngby går benhårdt efter at komme i Superligaen og skal også på børsen (Foto: Jonas Olufson) 1. division Lyngbys smarte finte: Bruger Viborg HK til at gå på børsen

Første spillerunde i landets næstebedste række spilles 26. juli.

 

3 kommentarer
Vis kommentarer