1. divisionsklub henter vraget dansker

Lyngby ansætter David Nielsen som klubbens nye cheftræner

Følg Fodbold
Følg 1. division

Lyngby Boldklub fyrede klubbens træner Jack Majgaard, efter et katastrofalt forår så klubbens håb om Superliga-fodbold fordufte.

Siden overtog den tidligere angrebsbomber Søren Hermansen, mens klubben ledte efter den rette afløser.

Og den har man nu fundet i Norge, hvor David Nielsen, der netop er fratrådt i den norske klub Strømsgodet, bliver ny mand i cheftrænerstolen hos de kongeblå.

Katastrofe-forår koster træneren jobbet

- Vi har kigget efter en profil, der først og fremmest er en vinder – og det er David! Han har erfaring fra højeste niveau som både træner og spiller, han er offensiv og boldbesiddende i sin tilgang, han er passioneret og fagligt dygtig. David har en fortid, hvor han på egen krop har mærket op- og nedture, og vi er meget positive overfor, hvordan David netop bruger den fortid aktivt til at få maksimalt ud af hver spiller.

- David er klar over, at opgaven lyder på at skabe resultater og få Lyngby tilbage i Superligaen, og vi ser frem til byde ham velkommen tilbage til dansk fodbold, siger Dennis Poulsen, administrerende direktør i Lyngby Boldklub.

David Nielsen har skrevet en treårig kontrakt med 1. Divisionsklubben og får den tidligere AB-træner Thomas Nørgaard som sin assistent.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind