1. divisionsklub henter vraget dansker

Lyngby ansætter David Nielsen som klubbens nye cheftræner

Lyngby Boldklub fyrede klubbens træner Jack Majgaard, efter et katastrofalt forår så klubbens håb om Superliga-fodbold fordufte.

Siden overtog den tidligere angrebsbomber Søren Hermansen, mens klubben ledte efter den rette afløser.

Og den har man nu fundet i Norge, hvor David Nielsen, der netop er fratrådt i den norske klub Strømsgodet, bliver ny mand i cheftrænerstolen hos de kongeblå.

(Arkivfoto: Thomas Sjørup) 1. division Katastrofe-forår koster træneren jobbet

- Vi har kigget efter en profil, der først og fremmest er en vinder – og det er David! Han har erfaring fra højeste niveau som både træner og spiller, han er offensiv og boldbesiddende i sin tilgang, han er passioneret og fagligt dygtig. David har en fortid, hvor han på egen krop har mærket op- og nedture, og vi er meget positive overfor, hvordan David netop bruger den fortid aktivt til at få maksimalt ud af hver spiller.

- David er klar over, at opgaven lyder på at skabe resultater og få Lyngby tilbage i Superligaen, og vi ser frem til byde ham velkommen tilbage til dansk fodbold, siger Dennis Poulsen, administrerende direktør i Lyngby Boldklub.

David Nielsen har skrevet en treårig kontrakt med 1. Divisionsklubben og får den tidligere AB-træner Thomas Nørgaard som sin assistent.

12 kommentarer
Vis kommentarer