1. divisionsklub henter ung træner i Tyskland

30-årige Maximilian Dentz bliver Næstved Boldklubs næste cheftræner, oplyser klubben

1. divisionsklubben Næstved får en kun 30-årig tysker som træner. Foto: Cicilie S. Andersen
1. divisionsklubben Næstved får en kun 30-årig tysker som træner. Foto: Cicilie S. Andersen

Juleaftensdag har 1. divisionsklubben Næstved Boldklub løftet sløret for sin næste cheftræner. Det bliver den 30-årige tysker Maximilian Dentz, der fra først træning 6. januar skal lede Næstved-truppen.

Næstved skal til foråret ud i en overlevelseskamp i 1. division, hvor holdet ligger nummer 11 ud af 12 hold. På grund af strukturændringer i Superligaen rykker de tre nederste hold ud af 1. division i år.

Dermed skal Næstved ikke blot lukke hullet på fire point op til Hvidovre på 10. pladsen, men hente Skive eller Nykøbing FC, der ligger henholdsvis nummer otte og ni, fem point foran Næstved.

Den opgave bliver altså 30-årige Maximilian Dentz'. Han kommer fra den tyske Regionalliga-klub Germania Halberstadt.

Regionalliga er det fjerde bedste niveau i Tyskland. Det er også det højeste niveau, hvor holdene ikke spiller i én national række. De 91 hold er derimod delt ud i fem regionale rækker.

I den nuværende sæson ligger Germania Halberstadt nummer 16 ud af 18 hold i Regionalliga Nordost.

Maximilian Dentz har været træner i klubben siden sommeren 2018. Inden da var han assistenttræner samme sted i to år. Forud for det gik en karriere som spiller i mindre tyske klubber.

I sit opslag på Facebook beskriver Næstved Boldklub ham som en 'ung, ambitiøs og hårdtarbejdende træner'.

Se også: Optimisme i Milan: Zlatan kommer

Se også: Bayern-stjerne anklaget for vold mod ekskæreste

Jeg er meget underholdende og vild i min boksestil. Jeg bokser med alt, hvad jeg har. Det stammer helt sikkert fra min opvækst. Det har gjort mig til den, jeg er, siger Ditlev Rossing. Foto: Anthon Unger Sport og Spil Palle-bokserens vilde fortid: Blev smidt på gaden som 15-årig

Musthapha Bundu har været brandvarm for AGF dette efterår. Men der er allerede bud efter den lynhurtige kantspiller fra udlandet. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Sport og Spil Kæmpe transfer-overblik: Sådan skal AGF og OB handle

4 kommentarer
Vis kommentarer