Aabechs Panenka ikke nok for AGF

Horsens snød AGF til sidst, da André Bjerregaard kom ind fra bænken og udlignede for sit hold

Kim Aabech leverede en fræk straffe-scoring mod Horsens. (Foto: Lars Krabbe)
Kim Aabech leverede en fræk straffe-scoring mod Horsens. (Foto: Lars Krabbe)

HORSENS (Ekstra Bladet): AGF vandt et point i forhold til de nærmeste oprykningskandidater fra Lyngby, men tabte to i slutfasen af opgøret mod Horsens. 3954 tilskuere så de to jyske hold spille 1-1 i en kamp, der mildest talt ikke bød på ret mange højdepunkter. 

Indskiftede André Bjerregaard var manden, der forhindrede AGF-sejr, da han seks minutter før tid, efter lidt tilfældigheder inde i feltet, sparkede bolden i nettet bag en chanceløs Steffen Rasmussen til slutfacit.

Se også: AGF skuffer trods comeback mod Skive

Helt sikkert en spand kold vand i hovedet på århusianerne, der i kraft af en stærkt spillende Jens Jønsson så ud til at have styr på tingene defensivt.

Derfor så det ud til, at Kim Aabech skulle blive matchvinder, da han med et frækt vip nettede på et straffespark efter 36 minutters spil.

Et straffespark, der udefra set virkede tyndt. Under alle omstændigheder var det helt unødvendigt Bubacarr Sanneh væltede Stephan Petersen omkuld, fordi det skete i en totalt ufarlig situation, da bolden var på vej ud over baglinien.

Så protesterne fra hjemmeholdets fans var mange i en kamp, der, som sagt, ikke bød på det store hverken kreativt eller chancemæssigt.

AGF dominerede fra start spillemæssigt, men det meste løb ud i sandet, når århusianerne nærmede sig modstandernes straffesparkfelt.

Og hjemmeholdet skabte heller ikke chancer i de første 43 minutter. Men så fik forsvarsspilleren Jacob Berthelsen en kæmpemulighed for at udligne til 1-1.

Se også: AGF håber på omkring 60 millioner kroner

AGF-keeper Stefan Rasmussen fejlbedømte et indlæg, og det udnyttede Bubacarr Sanneh til fra baglinien at heade bolden bagud til en fuldstændig udækket Berthelsen, men denne sendte bolden over et målmandstomt bur.

I 2. halvleg skete der heller ikke alverden. Horsens fik mere spil, men formåede ikke at skabe åbne udligningschancer indtil Bjerregaard dukkede op på rette sted i straffesparkfeltet.

For AGF betyder det uafgjorte resultat, at holdet nu er tre point foran Lyngby med en bedre målscore og en udsat kamp i hånden. Og holdet har nu spillede ni kampe uden at tabe. Så pilen peger stadig mod Superligaen - trods slutskuffelsen.

 

5 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere