AGF-boss: Skal i top seks i Superligaen

AGF skal etablere sig i Superligaen, men det kræver ydmyghed og hårdt arbejde, fastslår sportschef Jens Andersson

Der er stadig høje ambitioner i AGF. (Foto: Joachim Ladefoged)
Der er stadig høje ambitioner i AGF. (Foto: Joachim Ladefoged)

AGF rykkede ud af Superligaen i sidste sæson, og det fik klubben til mere eller mindre at starte forfra. Især på ledelsesgangen er der blevet skiftet flittigt ud, og det betyder, at det er et AGF i en hel anden udformning, der skal få smilet tilbage hos de fodboldglade i Smilets By.

Og ambitioner er der nok af på Fredensvang, men klubben har hele tiden fokus på ikke at forcere noget. Det fastslår sportschef Jens Andersson.

Se også: AGF-profil opgiver EM-billet

Se også: AGF-profil opgiver EM-billet - Det er en stor klub. Klubben har en langsigtet plan, og den indebærer først og fremmest, at vi skal tilbage i Superligaen og etablere os der. Den langsigtede plan er at være et etableret top seks hold i Danmark over tid. Man vi er nødt til at være ydmyge og indse, hvor vi er i dag. Lige nu er vi nummer tre i den næstbedste række, og det gør det svært at snakke om top seks i Danmark. Over tid kan vi gøre det, men først og fremmest skal vi rykke op, siger Jens Andersson til fotbollskanalen.se.

Han fastslår, at han ser gode perspektiver i AGF.

- Ja, det gør jeg. Klubben fuldførte en aktieemission i efteråret, som var en succes. Traditionen og kulturen er der, så alle forudsætninger er på plads. Nu skal vi bare gøre vores arbejde godt, siger Jens Andersson, der drømmer om igen at se AGF i europæisk fodbold:

Se også: FCM er Superligaens Apple

- Der findes sikkert mange i klubben, som drømmer om det, men samtidig har jeg valgt at være meget ydmyg i min fremtoning og huske på, hvor vi er lige nu. Det skal vi være klar over, og så må vi tage det skridt for skridt. Jeg tror ikke, der findes nogen hurtig løsning i fodbold. Det handler om hårdt arbejde.

AGF, der i dag møder FC Roskilde, er fire point efter Lyngby på andenpladsen. Århusianerne har desuden en kamp i hånden i forhold til Lyngby. Se også: Lyngby smider igen point i jagt på superligaoprykning

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere