AGF-hjemmebane skal have nyt navn

NRGi trækker sig fra sponsoratet af stadion i Aarhus, der fremover kommer til at hedde Ceres Park

AGF spiller fremover på en bane med nyt navn (Foto: Casper Dalhoff)
AGF spiller fremover på en bane med nyt navn (Foto: Casper Dalhoff)

Stadion i Aarhus har siden 2006 heddet NRGi Park, men fra den kommende sæson skal AGF's hjemmebane omdøbes.

Royal Unibrew, der står bag Ceres Bryggeriet, overtager stadionsponsoratet, så det aarhusianske publikum indtil 2020 skal se fodbold på Ceres Park.

Mikael Ishak (tv) er hentet i Parma og Daniel Agger i Liverpool. Det er håbet, at en ændring af turneringsstrukturen kan forbedre klubbernes niveau og økonomi, så flere stjerner kan hentes til (Foto: Jens Dresling) Superligaen Så tæt er Superligaen på ny struktur

Samtidig kommer der fra forårets start også til at stå Ceres på AGF's spilletrøjer. Her har der siden 2012 stået Yousee. Ceres har flere gange tidligere haft sit firmanavn på "de hvi'e" trøjer.

- Ceres Bryggeriet, Aarhus og AGF hører uløseligt sammen. Ceres har en lang historie i byen, og det ønsker vi at manifestere med den nye aftale, der rummer mange spændende perspektiver, siger Freddy Larsen, sponsor- og eventchef i Royal Unibrew, i en pressemeddelelse.

Energiselskabet NRGi, der har lagt navn til stadion i ni år, har altså besluttet at stoppe som navnesponsor for stadion, men fortsætter dog som sponsor - såkaldt guldpartner - i AGF.

Erik Larsen (t.h) her i en situation, da han arbejdede for Michael Laudrup i Mallorca. Nu har AGF fritstillet ham. (Foto: Lars Poulsen) AGF Laudrups ex-scout fyret i AGF: Direktøren bakkede mig ikke op

Årsagen er en ændring af kommunikationsstrategien, lyder det fra virksomheden.

- Omdrejningspunktet bliver, at vi i langt højere grad skal positionere NRGi og altså fortælle historien om den rolle og det ansvar, vi som energiselskab har i omstillingen til et bæredygtigt energisystem.

- Det betyder, at vores samarbejde med AGF og Aarhus Elite efter sommerferien ligeledes ændrer form, siger NRGi's kommunikationschef, Simon Karsø.

2 kommentarer
Vis kommentarer