AGF-keeper: Forstår ikke Wieghorsts valg

22-årige Lukas Fernandes kan se frem til et forår på bænken, efter han spillede en del i efteråret. Det skuffer ham

Morten Wieghorsts valg undrer Lukas Fernandes (Foto: Ernst van Norde)
Morten Wieghorsts valg undrer Lukas Fernandes (Foto: Ernst van Norde)

NordicBet Ligaen skydes i gang torsdag aften, hvor nummer et og to, Lyngby og Viborg, mødes. Jagtende bagfra er sidste sæsons Superliga-nedrykkere fra AGF, og med seks point op til de to oprykningspladser, er der ikke råd til mange svipsere for AGF, der starter med et opgør ude mod AB.

Se også: Tidligere AGF'er må ned i Sveriges fjerdebedste række

Klubben fra Aarhus har brugt vinterpausen til at arbejde på Morten Wieghorsts ideer og systemer, ligesom træneren har haft svære beslutninger at tage i forhold til, hvem der skal spille. En af de er på målmandspositionen. Klubben råder over rutinerede Steffen Rasmussen, men han sad ude en del af efteråret med en skade, og det gav den nu 22-årige Lukas Fernandes chancen i målet. Han gjorde det godt, havde håbet på at stå i foråret, men Morten Wieghorst har valgt sin keeper til kampen mod AB søndag, og han går med den rutinerede Steffen Rasmussen. Noget, der skuffer Lukas Fernandes.

- Han har valgt Steffen, og det er svært for mig at forstå, fordi jeg gerne vil spille. Jeg er konkurrencemenneske. Jeg har prøvet det før, og det er desværre sådan, det kan være som målmand. Enten spiller du, eller også er du på bænken. Man kan ikke bare blive skiftet ind som de andre på bænken. Men hvis jeg får chancen, så ved jeg også godt, at jeg kommer til at holde pladsen, siger målmanden til Jyllands-Posten.

Se også: AGF-hjemmebane skal have nyt navn

AGF har som sagt seks point op til oprykningsstregen, og det vil være en skuffelse, hvis ikke AGF vender tilbage til Superligaen allerede efter denne sæson.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere