Brønshøj spiller med musklerne - henter Grahn

1. divisionsklubben Brønshøj har tilknyttet midtbanespilleren og den tidligere superligaprofil Tobias Grahn

Randers, AGF, Lyngby og OB har tidligere haft Grahn tilknyttet. Nu er turen kommet til 1. Division (Foto: Andreas Szlavik)
Randers, AGF, Lyngby og OB har tidligere haft Grahn tilknyttet. Nu er turen kommet til 1. Division (Foto: Andreas Szlavik)

Den svenske fodboldspiller Tobias Grahn har efter fire års fravær sagt ja tak til et gensyn med dansk fodbold - men det bliver i den næstbedste række.

1. divisionsklubben Brønshøj har skrevet en kontrakt for resten af sæsonen med den svenske offensivspiller, der senest har spillet for Örebro i den bedste svenske række, Allsvenskan.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at få ham til klubben. Tobias er en fantastisk god spiller, så det bliver virkelig spændende at se ham i NordicBet Ligaen, siger Brønshøjs sportschef, Thomas Ibsen, til klubbens hjemmeside.

Se mere:

Se også: Danske klubber lægger Grahn på is

Tobias Grahn er 33 år og har spillet fire landskampe for det svenske landshold. Desuden har han blandt andet spillet i tyske Hertha Berlin og spanske Gimnastic samt i Superligaen for Lyngby, Randers, AGF og OB.

Brønshøj, der for nylig også hentede OB's tidligere sportschef Poul Hansen til klubben som hjælpetræner, er i øjeblikket med helt fremme i kampen om at rykke op i Superligaen til næste sæson.

Lige nu er klubben nummer tre i 1. division, men holdet er a point med Vejle Boldklub Kolding, som har 32 point efter 19 kampe. FC Vestsjælland fører rækken med 34 point. De to bedste hold rykker op.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere