Berg skal spille FCV i Superligaen

FC Vestsjælland har skrevet kontrakt med den tidligere AGF-spiller Søren Berg

Selv om Søren Berg har rundet 36 år, er der fortsat fodboldambitioner tilbage i den tidligere superligaspiller i OB, Randers og AGF.

Berg fortsætter nemlig i det næste halvandet år karrieren i den ambitiøse 1. divisionsklub FC Vestsjælland, der håber på at rykke op i den bedste række efter denne sæson.

- Vi har jagtet Søren Berg længe, siger FCV-træner Ove Pedersen til klubbens hjemmeside.

- Der er tale om en spiller fra øverste lag, som udover at være en rigtig dygtig spiller også har den erfaring, som vi har brug for i FC Vestsjælland i bestræbelserne på at rykke op inden for de næste par år.

- Søren Berg er fit for fight, og der er tale om en klassespiller, som vi kan bruge på flere forskellige måder, forklarer den erfarne træner.

Søren Berg gjorde først opmærksom på sig selv som fysisk stærk angriber i den odenseanske forstadsklub Dalum, inden han fik sit gennembrud i OB efter årtusindskiftet.

Siden er det blevet til 319 kampe i den bedste række i en karriere, der også har budt på to A-landskampe og et ophold i den norske klub Viking.

- Jeg har efterhånden haft mange samtaler med Ove Pedersen, og stille og roligt er jeg blevet rigtig sikker på, at jeg gerne vil være en del af det projekt, som man har sat i søen i FC Vestsjælland, siger Søren Berg.

0 kommentarer
Vis kommentarer