Farlige Frank ødelagde Pimpong-show

To tidligere FC Midtjylland-stjerne stjal billedet, da Viborg og Randers spændte ben for hinanden i oprykningskampen

Frank Kristensen scorede for Randers. (Foto: Randers FC)
Frank Kristensen scorede for Randers. (Foto: Randers FC)

Lokalderbyet mellem Viborg og Randers er altid vigtigt for klubbernes tilhængere, men fredag aften var det også en kamp for oprykning til Superligaen.

Den underholdende kamp endte 2-2, og dermed er Viborgs oprykningsdrømme så godt som knuste. Med syv kampe tilbage har Viborg syv point op til netop Randers, der i højere grad skal bekymre sig om Vejle, der er fire point efter Randers men med en kamp i baghånden.

Filmede sig til straffe
Randers er nummer to i ligaen efter Esbjerg, der er stukket af med 47 point efter 18 kampe mod Randers' 37 point efter 19.

I aftenens kamp lignede det ellers længe en Viborg-sejr. Hjemmeholdet var foran 2-0 indtil 20 minutter før tid.

Først gjorde den tidligere FCM- og FCK-spiller Razak Pimpong det til 1-0 efter et kvarters spil, da han skød på mål i feltet, og var heldig med at ramme en Randers-spiller i bagdelen, så bolden ændrede retning og gik i mål.

Efter 39 minutter smed han sig i feltet i en situation, hvor han ikke var i nærheden af at blive rørt. Men dommeren købte skuespillet og dømte straffe samtidig med at han stak Ronnie Schwartz et gult kort.

Jesper Kjærulff scorede sikkert.

Farlige Frank med udligningen
Det så ud til at blive endnu en forårsskuffelse for Randers, men i 67. minut fik Tidiane Sane reduceret, og med 10 minutter tilbage slog 'Farlige' Frank Kristensen til, som han har gjort så mange gange for FC Midtjylland, da han udlignede til 2-2.

Surt show for Viborg, der ramte stolpen i de døende sekunder, og nu efter al sandsynlighed må tage endnu en sæson i landets næstbedste række.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere