Superligaen er langt væk for Vejle-Kolding

Skærtorsdags 1-2-nederlag i Brønshøj gør efterhånden Vejle Boldklub Koldings oprykningsdrømme urealistiske

Der skal ske meget underlige ting, hvis ikke de to nye hold i Superligaen efter sommerferien hedder Esbjerg og Randers.

Nærmeste forfølger Vejle Boldklub Kolding fortsætter nemlig også i dette forår med at vise store svaghedstegn på udebane, og med 1-2-nederlaget i Brønshøj skærtorsdag har østjyderne blot hentet ni point i otte kampe på fremmed græs i denne sæson.

Det siger sig selv, at det er alt for lidt til at true de jyske oprykningsrivaler, og Nicolai Waels unge tropper må nok belave sig på endnu en sæson blandt de næstbedste.

Isoleret set var nederlaget i Brønshøj ingen sensation, for "hvepsene" har gjort hjemmebanen i Tingbjerg til et yderst besværligt sted for mange gæster.

Før Vejle Boldklub Koldings besøg havde seks kampe resulteret i en samlet målscore på 5-5, så det er normalt ikke i Brønshøj, publikum skal regne med målfester.

Brønshøj fik da også med stort løbearbejde hylet Vejle-Kolding ud af den, så første halvleg blev en chancefattig forestilling, og da Jesper Christjansen med et afrettet indlæg fik bragt Brønshøj foran, varslede det ikke godt for østjyderne.

Selv om Nicolai Wael ganske hurtigt i anden halvleg brugte samtlige sine udskiftningsmuligheder, blev Vejle-Kolding ikke meget farligere og måtte i stedet sluge Lasse Fosgaards scoring til 2-0 syv minutter før tid.

Unge Oliver Thychosen reducerede umiddelbart efter på straffespark, men trods et hårdt pres i slutfasen, fik favoritterne intet med hjem fra hovedstaden.

Oprykningsdrømmene begynder snart at fortone sig. Esbjerg på førstepladsen er hele 12 point foran, mens Randers har et forspring på syv - og dem skal Vejle-Kolding ikke møde mere i denne sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer