Ove kunne ikke stoppe Esbjerg

Vestjyderne fortsætter marchen mod Superligaen uden slinger i valsen

Ove Pedersen har et godt kendskab til Esbjerg fB. Det hjalp dog ikke meget i søndagens 1. divisionskamp. (Arkivfoto: Niels Husted)
Ove Pedersen har et godt kendskab til Esbjerg fB. Det hjalp dog ikke meget i søndagens 1. divisionskamp. (Arkivfoto: Niels Husted)

ESBJERG (ekstrabladet.dk): Esbjergs march tilbage mod Superligaen fortsætter uden slinger i valsen.

Vestjyderne indledte i går for øjnene af 5702 tilskuere på eget græs forårssæonen med en sikker 3-1-sejr over FC Vestsjælland, der som bekendt styres af den tidligere Esbjerg-træner Ove Pedersen.

Men Pedersen og Co. kunne denne gang ikke – som i efteråret, hvor vestsjællænderne vandt 3-2 – stikke nogen kæp i hjulet for det godt spillende hjemmehold, der har mange forskelligartede kvaliteter at spille på.

Se også: Randers regner med fred for sure spillere

Esbjerg dominerede fra start og Jesper Langes føringsmål efter flot opspil i vestresiden var en naturligvis konsekvens af denne dominans – og det kunne være blevet 2-0 ved samme spiller fire senere, men da måtte vestjydernes se hans udmærkede afslutning prelle af på stolpen.

Esbjerg på det hele
Derefter faldt hjemmeholdet dog lidt i søvn. Vestsjællænderne der var kommet for at udfordre og fik spillet sig frem til flere gode muligheder – ikke mindst takket være godt overblik af den tidligere Superliga-spiller fra AGF på midtbanen, Lars Pleidrup Og udligningen kom også 35 minutter på et hovedstød af Henrik Madsen.

Se også: Esbjerg lever med hårdt oprykningspres

Gæsterne var endda blevet svækket allerede efter syg minutter, fordi Danni König måtte udgå efter et fald – formentlig med en brækket. Så FCV-angriberen er ikke ligefrem født under nogen heldig stjerne. Han var nemlig netop kommet tilbage efter en lang skadespause.

I 2. halvleg stod der Esbjerg på næsten det hele. Søren Rieks og indskiftede Mikkel Agger havde nærgående forsøg, inden tingene på sat på plads gennem scoringer af først indskiftede Árnor Smarason – kun to minutter efter, at han var kommet på banen – og derefter Mikkel Vendelbo, der også ganske fortjent blev kåret som kampens spiller i et opgør, hvor også Sebastian Andersen i 1. halvleg viste rigtig mange gode ting..

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere