Ove kunne ikke stoppe Esbjerg

Vestjyderne fortsætter marchen mod Superligaen uden slinger i valsen

Ove Pedersen har et godt kendskab til Esbjerg fB. Det hjalp dog ikke meget i søndagens 1. divisionskamp. (Arkivfoto: Niels Husted)
Ove Pedersen har et godt kendskab til Esbjerg fB. Det hjalp dog ikke meget i søndagens 1. divisionskamp. (Arkivfoto: Niels Husted)

ESBJERG (ekstrabladet.dk): Esbjergs march tilbage mod Superligaen fortsætter uden slinger i valsen.

Vestjyderne indledte i går for øjnene af 5702 tilskuere på eget græs forårssæonen med en sikker 3-1-sejr over FC Vestsjælland, der som bekendt styres af den tidligere Esbjerg-træner Ove Pedersen.

Men Pedersen og Co. kunne denne gang ikke – som i efteråret, hvor vestsjællænderne vandt 3-2 – stikke nogen kæp i hjulet for det godt spillende hjemmehold, der har mange forskelligartede kvaliteter at spille på.

Randers-direktør Jacob Nielsen. (Arkivfoto: Anders Brohus) 1. division Randers regner med fred for sure spillere

Esbjerg dominerede fra start og Jesper Langes føringsmål efter flot opspil i vestresiden var en naturligvis konsekvens af denne dominans – og det kunne være blevet 2-0 ved samme spiller fire senere, men da måtte vestjydernes se hans udmærkede afslutning prelle af på stolpen.

Esbjerg på det hele
Derefter faldt hjemmeholdet dog lidt i søvn. Vestsjællænderne der var kommet for at udfordre og fik spillet sig frem til flere gode muligheder – ikke mindst takket være godt overblik af den tidligere Superliga-spiller fra AGF på midtbanen, Lars Pleidrup Og udligningen kom også 35 minutter på et hovedstød af Henrik Madsen.

1. division Esbjerg lever med hårdt oprykningspres

Gæsterne var endda blevet svækket allerede efter syg minutter, fordi Danni König måtte udgå efter et fald – formentlig med en brækket. Så FCV-angriberen er ikke ligefrem født under nogen heldig stjerne. Han var nemlig netop kommet tilbage efter en lang skadespause.

I 2. halvleg stod der Esbjerg på næsten det hele. Søren Rieks og indskiftede Mikkel Agger havde nærgående forsøg, inden tingene på sat på plads gennem scoringer af først indskiftede Árnor Smarason – kun to minutter efter, at han var kommet på banen – og derefter Mikkel Vendelbo, der også ganske fortjent blev kåret som kampens spiller i et opgør, hvor også Sebastian Andersen i 1. halvleg viste rigtig mange gode ting..

0 kommentarer
Vis kommentarer