Hobro må vinke farvel til verdensstjernerne

Lang næse til nordjyderne. Deres dyst mod Anzhi er gået i vasken

Ingen Eto'o-oplevelse for Hobro (Foto: AP)
Ingen Eto'o-oplevelse for Hobro (Foto: AP)

I går forlød det, at at Hobro fra 1. division havde sikret sig lidt af et scoop, da Anzhi med verdensstjerner som Roberto Carlos, Yuri Zhirkov og ikke mindst Samuel Eto'o ville spille træningskamp mod nordjyderne i dag, da begge klubber er på træningslejr samme sted i Tyrkiet

Men i dag lyder der anderledes skuffede meldinger fra Hobro-lejren. Anzhi har nemlig trukket sig fra den planlagte kamp.

- Aftalen var lavet med det agentbureau, der arrangerer alle træningskampene hernede i Belek, og den blev bekræftet fredag aften. Men her lørdag formiddag får vi så at vide, at russerne har trukket sig, siger klubbens formand Steen Juulsgaard til nordjyske.dk.

Se også: Hiddink ringede til Hobro

Formanden kender ikke årsagen til aflysningen.

- Det er jo en stor klub med mange kokke, så jeg ved ikke, om det skyldes en kommunikationsbrist. Det er i hvert fald ærgerligt for os, men nu tager vi en god gang træning i stedet, fortæller Steen Juulsgaard.

Anzhi har for nyligt ansat Guus Hiddink som klubbens nye cheftræner, og Hobro skulle have været den første modstander for den nytiltrådte hollandske manager.

0 kommentarer
Vis kommentarer