Annonce:
Annonce:

Randers-direktør flirter med OB-anfører

Randers FC mere end antyder, at man er på jagt efter den aldrende OB-anfører Chris Sørensen.

Skal Chris Sørensen også spille fodbold i den by, han bor i? (Foto: Ernst van Norde)
Skal Chris Sørensen også spille fodbold i den by, han bor i? (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

Hos nedrykkerne fra Randers FC satser man på en hurtig tilbagevenden til Superligaen, og derfor er man på jagt efter forstærkninger.

Klubben, der i øjeblikket er nummer to i 1. division, vil gerne tilknytte OB's 34-årige anfører, Chris Sørensen, som ikke længere er førstevalg som fynboernes venstreback.

- Chris bor i byen, og vi mangler en venstreback. Det skulle være en dårlig sportsjournalist, der ikke kunne se forbindelsen, siger Randers FC's direktør, Jacob Nielsen, til B.T.

Chris Sørensen kom til OB fra Vejle i januar 2004, og OB-kaptajnen kan altså om knap to uger fejre otte års jubilæum på Fyn.

OB-anfører ser frem til vinterferie

I efteråret har Sørensen dog mistet sin stensikre plads på holdets venstre forsvarsposition, efter at franske Bernard Mendy er kommet til klubben.

Anføreren er derfor blevet rykket op på den centrale midtbane, hvor han med svingende succes har spillet i OB's mindre prangende efterår.

Chris Sørensen er dog også blevet sat på bænken i nogle tilfælde, og OB's nyansatte sportsdirektør, Poul Hansen, udtalte i forbindelse med sit jobskifte, at han vil skifte ud på centrale pladser i klubben.

- Vi vil gå en anden vej, og det kræver lidt udskiftning i truppen. Når så mange kontrakter løber ud, holder du ikke dem alle sammen. Helt sikkert ikke, lød det i november fra Poul Hansen til DR.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: