Så rødt for Zorro-jubel: Latterlig regel

Mens træner Ove Pedersen raser over udvisningen, så forstår Rasmus Festersen godt, at dommeren gav ham rødt kort for at juble med en 'Zorro-maske'

(Screenshot fra TV2Sport.dk)
(Screenshot fra TV2Sport.dk)

Det kostede formentlig FC Vestsjælland sejren, at Rasmus Festersen efter knap en halv times spil fik rødt kort efter en usædvanlig jubelscene.

Rasmus Festersen fik sit andet gule kort i kampen, da han tog en Zorro-maske på efter at have bragt Vestsjælland foran på et afslutning fra kanten af feltet.

Dommer Henrik Overgaard gav det gule kort for usportslig optræden - og det var helt i orden, siger Rasmus Festersen.

- Dommeren dømmer jo bare efter reglerne. Det var sindssygt dumt af mig, og jeg har sagt undskyld til de andre, siger Rasmus Festersen til ekstrabladet.dk

Se det bizarre røde kort - og måljublen - her.

En tidligere holdkammerat jublede på samme måde for et par sæsoner siden uden at blive straffet. Men siden er reglerne blevet ændret. Det overså Rasmus Festersen bare, da han planlægde sin jubelscene.

Mens han ikke vil kritisere dommeren, så undrer han sig til gengæld over det regelsæt, der dikterer advarsel for jubelscenen:

- Jeg forstår det ikke. Det er en latterlig regel.

Også træner Ove Pedersen undrer sig i skarpe vendinger.

- Jeg troede, at man gerne ville have lidt sjov og lir i forbindelse med scoringer, lød det fra en utilfreds Ove Pedersen til TV2 Sport efter kampen.

Rasmus Festersen bragte FC Vestsjælland på 1-0, men i 2. halvleg kom Viborg foran 3-1. På to sene mål fik FC Vestjylland udlignet til 3-3.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen