Officielt: Schjønberg fyret

FC Vestsjælland meddeler nu, at man har fyret den tidligere landsholdsspiller

Som ekstrabladet.dk tidligere på eftermiddagen kunne afsløre, så har 1. divisionsklubben FC Vestsjælland onsdag valgt at fyre cheftræner Michael Schjønberg.

- Michael Schjønberg er ikke længere ansat som manager i FC Vestsjælland. Den tidligere landsholdsspiller har fået at vide af klubbens bestyrelse, at man ikke føler, at resultaterne har levet op til forventningerne, skriver klubben i en pressemeddelelse.

På klubbens hjemmeside takker bestyrelsen Michael Schjønberg for hans år i klubben og for hans andel i FC Vestsjællands oprykning til 1. division forrige sæson. I samme meddelelse konstateres det dog også, at resultaterne i den forgangne sæson ikke har været tilstrækkelige, hvorfor klubben ser sig nødsaget til at finde en ny træner.

Klubbens direktør, Gert Hansen, uddyber fyringen således over for ekstrabladet.dk

- Vi kører med en 6-års plan, hvor vi skal rykke op i Superligaen inden for seks år. Michael Schjønberg har ført os et langt stykke af vejen, men i bestyrelsen har vi vurderet, at det ikke er ham, der skal stå i spidsen de kommende tre år. Men som man kan se i pressemeddelelsen, så er der ikke en finger at sætte på hans indsats i klubben, siger Gert Hansen.

Sådan er fodbold
Michael Schjønberg var ikke bitter over fyringen, da ekstrabladet.dk tidligere fangede ham på telefonen.

- Jeg er selvfølgelig ked af det. Jeg har haft tre fantastiske år i klubben, og jeg er tilfreds med, at ham der overtager det her hold, han har godt fundament at arbejde videre med. Ebbe Skovdahl sagde engang til mig, at hvis man er sart, så skal man ikke være i den her branche, så nej - Jeg er ikke bitter, siger Michael Schjønberg.

Og den tidligere landsholdsspiller ser da heller ikke sig selv som en færdig mand i fodboldverdenen.

- Jeg regner bestemt ikke med, at jeg er færdig som træner. De fleste toptrænere har prøvet at blive fyret i løbet af deres karriere. Sådan er gamet bare, konstaterer Michael Schjønberg.

0 kommentarer
Vis kommentarer