Fodboldlegende rygtes til FC Fredericia

FC Fredericia har indkaldt til pressemøde, hvor 1. divisionsklubben vil præsentere et stort fodboldnavn.

Vender Allan Simonsen hjem til dansk fodbold? (Foto: Thomas Borberg)
Vender Allan Simonsen hjem til dansk fodbold? (Foto: Thomas Borberg)

Den tidligere danske topspiller Allan Simonsen kan være på vej til en stilling i FC Fredericia. Det har sporten.tv2.dk tidligere erfaret, og mandag bliver spekulationerne forstærket af en pressemeddelelse.

FC Fredericia har nemlig indkaldt til pressemøde tirsdag klokken 10, hvor 1. divisionsklubben vil præsentere et stort fodboldnavn.

- Direktør Stig Pedersen vil orientere om ansættelsen af en af de største profiler i dansk fodbold gennem tiderne. Der er tale om en nyoprettet stilling i FC Fredericia, lyder det fra klubben.

Hovedpersonen samt cheftræner Thomas Thomasberg vil ligeledes være til stede på pressemødet. Dermed lægger det ikke op til, at Allan Simonsen i givet fald skulle blive ny træner i klubben.

Allan Simonsen har spillet 55 A-landskampe for Danmark, og han har blandt andet en fortid i FC Barcelona og Vejle. Han blev kåret til Europas bedste fodboldspiller i 1977, og nåede undervejs i karrieren at sikre sig tre tyske mesterskaber, to pokaltitler, to UEFA Cup-triumfer og enkelt triumf i den nu lukkede Europa Cup for Pokalvindere.

0 kommentarer
Vis kommentarer