Martin J. advarer efter ny AGF-sejr

- Vi skal passe på ikke at blive vores egen værste fjende, sagde Martin Jørgensen efter ny AGF-sejr

AGF-træner Peter Sørensen var mildt sagt ikke tilfreds med sine spilleres præstation i 1. halvleg af kampen mod Roskilde - en kamp der siden blev vundet 2-0.

- Vi var ikke kloge i den periode, fordi vi hele tiden spillede bolden hen, hvor der var flest Roskilde-spillere. Men det fik vi heldigvis rettet op på efter pausen, hvor vi spillede godt. Blandt andet fordi vi blev stærkere i duelspillet, ligesom vi fik sat tempoet i vejret, sagde Peter Sørensen, der trods det stadig større forspring – 12 points - ned til en ikke-oprykningsplads ikke ser nogen ændring i den udfordring, der venter i de kommende kampe.

- Vi skal gøre det på nøjagtig samme måde som hidtil, når vi går på banen – nemlig sørge for at spille op til vores egen standard, og så ikke tænke på andet, fastslog Peter Sørensen.

Banens bedste AGFer, Martin Jørgensen, sagde også blankt nej til allerede nu at begynde at tænke i forberedelser til næste sæson.

- Nej, det skal først ske, når vi har så mange points, at vi ikke kan indhentes. Det vi skal arbejde med nu er at forhindre, at det klare forspring blive en sovepude, som gør, at vi bliver vores egne værste fjender, fastslog han, der scorede for første gang i AGF-trøjen siden hjemkomsten for godt et år siden.

Det skete på straffespark i starten af den 2. halvleg, hvor AGFerne trådte frem med meget rigtig godt spil.

- Jeg har ventet på at få straffespark-chancen siden Benny Feilhaber misbrugte mod Brønshøj i efteråret. Og jeg svigtede heldigvis ikke. For det var en scoring, der var med til at skabe ro, så Søren Berg kunne gøre arbejdet færdigt lidt senere, sagde Martin Jørgensen, der leverede en flot indsats – både arbejdsmæssigt og kreativt.