AGF-træner: Stephan er vores nye våben

Peter Sørensen godt tilfreds med dagens sejr, trods sjuskefejl. Ikke mindst Stephan Petersen på venstrekanten giver nye muligheder

Stephan Petersen er et godt våben for AGF-træneren (Arkivfoto: Gregers Tycho)
Stephan Petersen er et godt våben for AGF-træneren (Arkivfoto: Gregers Tycho)

AGF-træneren kunne med tilfredshed notere sig at hans eget hold hentede yderligere tre points, mens en af de nærmeste konkurrenter Vejle faldt. Og det på en dag hvor han ikke var bleg for at betegne sine egne tropper som middelmådige.

- Vores 1. halvleg er tæt på ikke at være godkendt. Vi fik vist mere efter pausen. Stadig mangler der dog noget for, at vi er helt på toppen, men der er jo også en kunst i at vinde komfortabelt på dage, hvor middelmådigheden med masser af sjuskefejl præger spillet. De kniber jo for vore konkurrenter, konstaterede Peter Sørensen med henvisning til det Vejle nederlag, der sendte århusianerne et nyt stort skridt nærmere Superligaen.

Træneren har på det seneste har arbejdet meget med at få Stephan Petersen til at langskudsafslutte under træningen.

Og det gav altså bonus i eftermiddag, hvor den stærke kantspiller åbnede scoringen med et kanonmål. Som en projektil borede bolden sig ind i det ene målhjørne, da han afsluttede resolut fra omkring 20 meter.

- Når vi bruger Stephan på venstrekanten skal vi have hans skudstyrke med som et våben på samme måde som hans klassiske fløjgennembrud, konstaterede den tilfredse træner, der dog måtte tage sin målskytte ud i pausen.

Et ublidt møde med en modspiller gav ham både hovedpine og stærke smerter i brystet.

- Lige nu har vildt ondt i hovedet, ligesom det gør ondt i brystet. Så nu vil jeg hjem for at hvile. Men mon ikke det bare er slaget. Jeg regner i hvert fald ikke med, at det er noget, der tvinger mig til pause, sagde Stephan Petersen.