Dommeren snød Brønshøj mod AGF

To mål af Peter Graulund, da Superliganedrykkerne fik sæsonens første sejr - men de fik også hjælp af dommeren

Peter Graulund scorede to gange i AGF's 3-1-sejr over Brønshøj. (Foto: Ernst van Norde)
Peter Graulund scorede to gange i AGF's 3-1-sejr over Brønshøj. (Foto: Ernst van Norde)

AGF fik sæsonens første sejr i 1. division, da Superliganedrykkerne efter 0-0 i sæsonåbningen mod Vejle hjemme fortjent vandt 3-1 over Brønshøj. Men ikke uden besvær.

Brønshøj bragte sig nemlig hurtigt foran ved Lasse Fosgaard, og AGF skulle have hjælp fra dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen for at komme foran.

Efter David Devderianis udligning til 1-1 overså Kristoffersen nemlig en klar forseelse af Mark Howard, der med hånden dirigerede bolden på overliggeren, hvorefter Peter Graulund bragte AGF foran 2-1 på riposten.

- De eneste på stadion, som ikke kunne se, at der var hånd på bolden, var de tre dommere. Den rammer ham på armen, og så rammer den overliggeren. Selv AGF-spillerne siger, der er hånd på. Det kunne jo have ændret kampen, hvis det mål ikke var blevet anerkendt, sagde en ærgerlig Brønshøj-keeper Kim Drejs efter kampen til TV2 Sport.

Uden at imponere voldsomt slog AGF sejren fast i slutfasen, da Peter Graulund på kontra scorede sit andet mål i kampen efter et mindre Brønshøj-pres for en udligning.