AB-anfører: 'Bjerg' kan klare det

- Han er en fighter. Hvis nogen kan klare det, er det ham, siger AB-anfører Klaus Lykke efter holdkammeraten Kenneth Bjergsteds livstruende ulykke

Klaus Lykke (th.) er sikker på, at holdkammeraten nok skal klare den. (Foto: Johnny Frederiksen)
Klaus Lykke (th.) er sikker på, at holdkammeraten nok skal klare den. (Foto: Johnny Frederiksen)

Det er en tydeligt berørt AB-anfører Klaus Lykke, der tager telefonen på Gran Canaria.

Holdkammeraten Kenneth Bjergsted kom i fredags slemt til skade i en livstruende ulykke på scooter i forbindelse med AB-spillernes private ferie.

- Det er altså hårdt det her, siger Klaus Lykke, der så holdkammeratens ulykke, men han og de andre spillere på turen har besluttet, at de ikke vil gå i detaljer med, hvad der skete - men erklærer, at der ikke var alkohol indblandet.

Operationen gik godt
Bjergsted pådrog sig hjerneblødning og åbent kraniebrud ved ulykken, er blevet opereret og har siden ligget i kunstigt koma på ferieøen med sin nærmeste familie omkring sig.

- Vi tænker på 'Bjerg' og hans familie hele tiden. Vi besøger ham og snakker til ham, men vi kan desværre ikke gøre så meget andet.

- Operationen gik godt, og det er jo et fremskridt, men det er egentlig også det eneste, vi ved. Men vi har heldigvis ikke hørt noget negativt fra lægerne.

- Men ingen af os er i tvivl om, at hvis nogen kan klare det her, er det 'Bjerg'. Han er en fighter, en kæmper, en humørbombe. Det er de ord, der dukker op som de første, når jeg tænker på ham. Han fighter altid til det sidste, og det er ikke kun på banen, siger Klaus Lykke til ekstrabladet.dk.

Har tacklet det godt
De 14 AB-spillere tog i sidste uge på en uges ferie som afrunding på sæsonen. Arrangeret af spillerne selv og betalt af egen lomme.

- Vi skulle bare nogle gutter afsted sammen og hygge os, men det her har godt nok lagt en dæmper på det hele.

- Vi har fået tilbudt krisehjælp af klubben, men i første omgang har vi valgt at vente.

- Det har selvfølgelig været svært at sluge det her, men vi snakker meget med hinanden hele tiden og opdaterer hinanden, og jeg synes egentlig, det virker som om, vi har tacklet det meget godt.

- Men nu må vi se, når vi kommer hjem, og det hele er kommet lidt på afstand. Det vigtigste er, at 'Bjerg' klarer den, siger AB-anføreren.

Han og holdkammeraterne rejser hjem i morgen og skal efter planen starte træningen igen på mandag.

1 af 2 Kenneth Bjergsted er kendt som en fighter og en humørbombe i AB-truppen. (Foto: AB)
2 af 2 Klaus Lykke (th.) er sikker på, at holdkammeraten nok skal klare den. (Foto: Johnny Frederiksen)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere