Millionerne fosser ud af Vejles kasse

Vejle Boldklub regner med at få et underskud på næsten 30 millioner kroner, og klubben regner ikke længere med at rykke op i Superligaen

Fansene putter penge i kassen, men de forsvinder igen (Foto: Rasmus Baaner)
Fansene putter penge i kassen, men de forsvinder igen (Foto: Rasmus Baaner)

Vejle Boldklub vil så gerne være en Superliga-klub, men resultaterne er ikke til mere end en midterplacering i den næstbedste række. Til gengæld har klubben et underskud, der kan måle sig med de katastroferegnskab, som SAS Liga-klubber som AGF, Brøndby og AaB har præsenteret.

I tredje kvartal af 2009 havde Vejle et underskud på 8,7 millioner kroner før skat, og i årets tre første måneder er der forsvundet 21,1 millioner kroner fra klubkassen.

For hele 2009 regner klubben med at tabe næsten 30 millioner kroner, og bestyrelsen betegner situationen som yderst utilfredsstillende. Og med klubben dårlige resultater er der ikke udsigt til, at klubben vil komme i nærheden af de mange tv-penge, som uddeles til landets 12 bedste klubber.

- Med de til dato opnåede sportslige resultater har selskabet valgt at budgettere 2010 på basis af, at VB også i sæsonen 2010/11 spiller i 1. division, lyder det i kvartalsmeddelelsen fra klubbens formand, Lars Skou, der regner med, at underskuddet i 2010 kan forvandles til et overskud på fem millioner kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere