Spiller afslører: Druk og splid i Vejle

Derfor kokser Vejle: Byture, druk og stive til træning, afslører rasende spiller. 'Som at blive pisset op og ned ad ryggen'

Martin Borre afslører i Ekstra Bladet, at der er splid i Vejle-truppen. (Foto: Claus bonnerup)
Martin Borre afslører i Ekstra Bladet, at der er splid i Vejle-truppen. (Foto: Claus bonnerup)

Lærer de aldrig i Vejle?

Et år er der gået, siden Vejle ramte forsiden på Ekstra Bladet, fordi fire spillere havde al for stor hang til at fulde sig på byens værtshuse i stedet for at bruge kræfterne på at kæmpe for klubbens overlevelse i Superligaen.

Men problemet med de heftige byture er ikke forsvundet.

– Jeg kan som professionel spiller ikke leve med, at der i vores trup er spillere, der går på druk efter en midtuge-kamp og laver alle mulige mærkelige ting i løbet af natten, syder Vejle-spilleren Martin Borre over for Ekstra Bladet.

Den tidligere ligalandsholdsspiller understreger, at han ikke løber fra sit ansvar for de dårlige resultater efter Vejles nedrykning til 1. division. Men han synes, at de interne problemer, som Superliga-nedrykkerne har kæmpet med i det skandaløse efterår, skal ud i lyset.

Vejle sluttede søndag med to udvisninger og et nederlag til FC Vestsjælland - og nedrykkerne overvintrer på en beskæmmende ottendeplads otte point fra oprykning.

Martin Borre ønsker ikke at sætte navn på, hvilke holdkammerater der sætter sprut over sport.

Fejrede Brøndby-skalpen
Men flere kilder bekræfter f.eks., at Brian Nielsen og Adda Djeziri efter den meriterende 1-0-sejr i Ekstra Bladet Cup over Brøndby onsdag 28. oktober indtog Vejles natteliv, selv om en lørdagskamp i Brabrand lurede godt to døgn forude.

– Jeg har oplevet så mange gange, at spillere er mødt bagstive til træning. Jeg er fuldstændig frustreret og rystet over, at der i den her trup er spillere, der ikke har ambitioner om at komme videre, siger Martin Borre og peger på en meget dårlig holdånd på mandskabet.

– Jeg har oplevet spillere, som direkte modarbejder holdet. Spillere, der ikke vil acceptere, at de skal sidde på bænken, så de i stedet må på andetholdet.

– Spillere, der demonstrativt langsomt går fra banen, selv om vi er bagud, siger han med klar adresse til Brøndby-helten Eduardo Delani, der forlod banen i slowmotion, da Vejle bagud 0-2 var på vej mod et forsmædeligt nederlag hjemme til håbløse Kolding FC for to uger siden.

– At opleve holdkammerater, der på den måde er fuldstændig ligeglade med holdet, det er da som at blive pisset op og ned ad ryggen, siger Martin Borre.

Vejles sportschef kritiserede i går indstillingen hos flere spillere og varslede udskiftninger i truppen.

Læs mere i Ekstra Bladet tirsdag

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere