Politikere sylter stadionbyggeri

Lyngbys ejer undrer sig over, at lokalpolitikerne afventer kommunalvalget, inden afgørende høring om nyt stadion sættes i gang

Lyngby Stadion skal rives ned og bygges op - så der bliver plads til mere end 10.000 tilskuere i fremtiden. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Lyngby Stadion skal rives ned og bygges op - så der bliver plads til mere end 10.000 tilskuere i fremtiden. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Danmarks 'grimmeste stadion' bliver snart jævnet med jorden og et nyt skyder frem.

Men politikerne i Lyngby venter med at sætte den otte uger lange høringsproces i gang til efter kommunalvalget i morgen.

En løsning, som Lyngby-ejer Torben Røsler har svært ved at forstå.

- Vi synes det er et mærkeligt, at kommunen ikke straks sender stadion-projektet ud i høring, siger Torben Røsler til Ekstra Bladet.

Høringsfasen er otte uger og den bliver altså først sat i værk, når valgresultatet er kendt i kommunen.

For politisk er der opbakning til at bygge et nyt stadion, men kommunen er bare ikke indstillet på at deltage i finansieringen. Til gengæld stiller de jorden til rådighed for fodboldklubben.

Plads til 10.400 tilskuere
- Det betyder, at vi skal ud at skaffe investorer, der vil være med til at opføre et nyt stadion med tilhørende erhverv på 30.000 kvadratmeter, tilføjer Torben Røsler, der på trods af finanskrisen er meget optimistisk.

- Jeg er sikker på, at vi godt kan få det til at hænge sammen økonomisk, påpeger han.

Planerne for det nye stadion i Lyngby er, at der bliver 10.400 pladser. Det er planen, at det nye stadion vil stå færdig i sommeren 2012.

Indholdsmæssigt kommer det til at ligne det stadion Vejle netop har opført. Der bliver 1200 pladser i business-loger og 20 skybokse med 20 pladser i hver.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere