Fredericia på superliga-plads

Superligaiga-fodbold i sigte. Med en 2-0-sejr på udebane over AB holder fodboldklubben FC Fredericia vinterpause på andenpladsen i 1. division

Hvis sæsonen var slut nu, så ville Fredericia rykke op. Men nu kan de drømme om det hele vinteren (Foto: Thorkild Amdi)
Hvis sæsonen var slut nu, så ville Fredericia rykke op. Men nu kan de drømme om det hele vinteren (Foto: Thorkild Amdi)

FC Fredericia har kurs mod Superligaen efter en 2-0-sejr på udebane over AB, som dermed blot fik sæsonens andet nederlag i 15 kampe i 1. division.

Sejren betyder, at Fredericia kan nyde vinterpausen, som først slutter den 20. marts næste år, hvor forårssæsonen begynder. Cheftræner Peter Sørensens tropper overvintrer således på andenpladsen i 1. division. Hvis klubben holder fast i den placering sæsonen ud, så spiller Fredericia-mandskabet Superliga-fodbold næste sæson.

Fredericia står noteret for 30 point, hvilket er to færre end SAS Liga-nedrykkerne fra AC Horsens, som fører ligaen. Kun de to bedste hold rykker op i Superligaen, og Fredericia kan ikke tillade sig at slappe for meget af i forårssæsonen, da Lyngby på tredjepladsen ligeledes står noteret for 30 point, mens FC Vestsjælland på fjerdeplads har 29.

Martin Mikkelsen og Jacob Rasmussen scorede målene for Fredericia mod AB. Begge mål blev scoret i første halvleg, og efter pausen pressede AB'erne forgæves på mod et Fredericia-hold, som bestemt ikke så meget til bolden i opgørets sidste 45 minutter.

Faktisk havde AB som minimum fortjent det ene point med alle de chancer, holdet producerede. AB overvintrer på en sjetteplads - fem point efter Fredericia.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere