FC Amager-spillere amok efter konkurs

Truer med politi: Spillere hærgede og stjal fra omklædningsrummet, da de blev informeret om FC Amagers konkurs

Spillere fra FC Amagers divisionshold gik amok i frustration efter meddelelsen om konkursen, hvor de smadrede skabe og stjal fra omklædningsrummet. (Foto: Kenneth Meyer)
Spillere fra FC Amagers divisionshold gik amok i frustration efter meddelelsen om konkursen, hvor de smadrede skabe og stjal fra omklædningsrummet. (Foto: Kenneth Meyer)

Mindre end et døgn efter Todi Jónssons meddelelse til offentligheden om, at hans ambitiøse FC Amager-projekt ville begære sig selv konkurs, begyndte folk at flokkes om Fremad Amagers klubhus, en gulstensvilla på Sundbyvestervej.

Da Todi Jónsson efter lørdagens formiddagstræning havde informeret spillerne om, at han på mandag (i dag, red.) ville begære klubben konkurs, reagerede spillerne naturligt nok med frustrerede udbrud, eder og forbandelser.

En del af spillerne nøjedes dog ikke med verbale udbrud. De gik fuldstændig amok i et orgie af hærværk og tyveri i omklædningsrummet.

Skabe blev brudt op, indholdet - sportsbeklædning og andet udstyr - blev tyvstjålet og omklædningsrummet blev, som det tydeligt fremgår af Ekstra Bladets billeddokumentation, efterladt i en tilstand, som var en rigtig bombe og ikke kun et konkurschok.

- Jeg kan forstå, hvis de havde sparket til bænkene og været sure og tossede. Det ville være naturlige reaktioner, men det der, det er sgu ikke naturligt, siger bestyrelsesmedlem Karsten Østergaard til Ekstra Bladet og peger rundt i det raserede omklædningsrum.

Læs om hvordan den konkursbegærede klub nu overvejer at politianmelde spillerne i dagens udgave af Ekstra Bladet. Køb e-avisen her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen