Lindrup smidt på porten

Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, er blevet bortvist i Hvidovre. Klubben mente, han hvervede spillere til Spillerforeningen

Thomas Lindrup, her i aktion i sin tid i Nordsjælland, er blevet bortvist fra sin klub i Hvidovre. (Foto: Henrik Schütt)
Thomas Lindrup, her i aktion i sin tid i Nordsjælland, er blevet bortvist fra sin klub i Hvidovre. (Foto: Henrik Schütt)

Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, blev torsdag aften bortvist af sin klub Hvidovre. Ifølge Spillerforeningen med den begrundelse, at han har benyttet sit virke i klubben til at hverve medlemmer til Spillerforeningen. Den begrundelse vil Spillerforeningen ikke acceptere.

- Hvidovres bortvisning af Thomas Lindrup sker på et usagligt grundlag og er helt uacceptabel. Der er tale om en grov organisationsfjendtlig handling. Vi kræver nu, at Divisionsforeningen løser denne sag hurtigt, siger Spillerforeningens direktør Mads Øland.

Spillerforeningen indkalder til mæglingsmøde og gør krav på erstatning og godtgørelse til den tidligere Brøndby-, OB- og FC Nordsjælland-spiller, der siden årsskiftet har spillet i Hvidovre.

Divisionsforeningen og Spillerforeningen har haft flere sammenstød gennem de seneste år, og Spillerforeningen ankede for to uger siden en sag mod DBU om standardkontrakter til Højesteret.