Lyngby benægter Timm-problemer

Det er ikke disciplinære problemer, der har gjort, at Mads Timm ikke har været til træning i Lyngby i flere uger - det er sygdom og skader, fastholder klubben

Mads Timm (t.h.) har i nogen tid ikke været til træning i Lyngby, hvor han ellers var udset til offensiv drivkraft. (Foto: AP)
Mads Timm (t.h.) har i nogen tid ikke været til træning i Lyngby, hvor han ellers var udset til offensiv drivkraft. (Foto: AP)

Efter personlige problemer skiftede det tidligere Manchester United-talent Mads Timm i august fra OB til Lyngby.

Nu er Timm så udeblevet fra træning i Lyngby, ligesom han også på et tidspunkt gjorde i OB.

Ifølge hjemmesiden 442.dk har spilleren ikke meldt til træning, siden han blev skiftet ud i en udekamp mod Herfølge for flere uger siden og demonstrativt gik direkte i omklædningsrummet.

Lyngby fastholder dog, at det er virus og skader, som er Timms problem.

- Mads har efter Herfølge-kampen været kortvarigt syg, og blev efterfølgende småskadet, så han ikke har kunnet deltage i træning og kampe, siger Lyngbys sportschef Birger Jørgensen til klubbens hjemmeside.

- Sæsonen slutter på søndag, hvorfor Mads og klubben har aftalt, at han holder fri fra træning i Lyngby indtil opstarten efter nytår. Mads har det godt, men undrer sig over den store virak, som forhåbentlig nu er afklaret, tilføjer Jørgensen.